Με αυτά τα παπούτσια θα πετύχεις τα πιο εντυπωσιακά looks της σεζόν!

Με αυτά τα παπούτσια θα πετύχεις τα πιο εντυπωσιακά looks της σεζόν!

Απρίλιος. Η μέρα «μεγαλώνει», η θερμοκρασία «ανεβαίνει» και εσύ καλείσαι να βρεις τα πιο όμορφα και stylish ρούχα και αξεσουάρ της σεζόν για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου.

Jeans, t-shirts, jackets έχουν την «τιμητική» τους. Τι συμβαίνει, όμως, με τα παπούτσια; Μήπως είσαι λίγο προβληματισμένη διότι δεν ξέρεις αν πρέπει να αγοράσεις sneakers, ψηλοτάκουνα πέδιλα ή να εστιάσεις στα αγαπημένα σου σανδάλια; Επειδή ήδη «μυρίζει» Καλοκαίρι, εμείς σε συμβουλεύουμε να αποκτήσεις και τα τρία. Το σίγουρο είναι ότι θα τα χρειαστείς και θα τα φορέσεις άμεσα!

fgtgdt

Το ψηλοτάκουνα πέδιλα θα σε συνοδευόσουν στις βραδινές σου εξόδους, ενώ τα sneakers και τα σανδάλια θα σε βοηθήσουν να συνδυάσεις το στυλ με την άνεση και να δημιουργήσεις μοναδικά fashion looks για να ξεχωρίσεις φέτος την Άνοιξη και να υποδεχθείς με «λάμψη» το Καλοκαίρι.

Τα παπούτσια για τις πιο stylish εμφανίσεις της σεζόν

Μια ματιά στη νέα συλλογή Replay Footwear Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017 θα σε πείσει ότι φέτος, άνεση και μόδα πηγαίνουν μαζί! Πέδιλα και εσπαντρίγες είναι αναμφίβολα οι «πρωταγωνιστές» της συλλογής, ενώ το δέρμα συνεργάζεται αρμονικά για να δημιουργήσει μια σειρά από αθλητικά sneaker που διακρίνονται για την άνεση και την κομψότητά τους: Ο ορισμός του Athleisure! Προτού αρχίσεις να ψάχνεις για τα αγαπημένα σου παπούτσια, έχε επίσης κατά νου πως αυτή την χρονιά, η μόδα θέλει φέτος ethnic και boho στοιχεία!

Τα must-have σανδάλια για το απόλυτο boho chic look

Επέλεξε ένα flat πέδιλο με ethnic λεπτομέρειες που θα δώσει χαρακτήρα στο look σου και φυσικά, έντονη θηλυκότητα. Συνδύασέ το με το αγαπημένο σου Replay jean παντελόνι και με μια ξεχωριστή τσάντα με ταμπά λεπτομέρειες!

jyjt7

Οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά

Επειδή -όπως γνωρίζεις καλά- οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, αξίζει να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν και τα παρακάτω εντυπωσιακά, δερμάτινα πέδιλα. Οι λεπτομέρειες του συγκεκριμένου παπουτσιού, όπως οι ιδιαίτερες Zebra Stripes, επαναπροσδιορίζουν την έννοια του σύγχρονου μέσα από τη λειτουργικότητα και τη φόρμα, το στυλ!

qwswqd

Η ethnic «πινελιά» που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις

Ένα ζευγάρι σουέτ, ψηλοτάκουνα πέδιλα με μια ethnic «πινελιά» θα σε βγάλουν φέτος από τη δύσκολη θέση, αφού συνδυάζονται εύκολα και μπορούν να σε βοηθήσουν να εντυπωσιάσεις.

fdgfh
strhr

Flatforms και jeans από το πρωί μέχρι το βράδυ

Φυσικά, από την ντουλάπα σου δεν θα μπορούσαν να λείπουν φέτος οι αγαπημένες σου flatforms. Στα Replay Stores θα βρεις -μεταξύ άλλων- αυτά τα τρία ξεχωριστά ζευγάρια, τα οποία μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συνδύασέ τα με τα αγαπημένα σου jeans ή ένα όμορφο μαύρο φόρεμα.

hfhjrth
rhrt
ytmyumuy

Και φέτος λέμε «ναι» στις πλατφόρμες

Και φέτος, όμως, αξίζει να βρεις τις πιο εντυπωσιακές πλατφόρμες. Δοκίμασε τις Replay πλατφόρμες με ψάθινο πάτο (ναι, οι γνωστές μας εσπαντρίγιες). Είναι ιδιαίτερα αναπαυτικές και θα δώσουν μια «πινελιά» κομψότητας στο look σου.

qwdef

Τα sneakers για το πιο στυλάτο sporty chic look

Αν θέλεις να δημιουργήσεις το πιο στυλάτο sporty chic look, τότε ψάξε να βρεις τα πιο εντυπωσιακά sneakers της σεζόν για να κάνεις… ατελείωτους συνδυασμούς. Το αθλητικό πνεύμα, οι hi-tech καινοτομίες και οι μικρές αλλά «σημαντικές» λεπτομέρειες δίνουν το χαρακτήρα στη Replay Footwear συλλογή SS17!

Φόρεσε τα sneakers και το αγαπημένο σου Replay bomber jacket, βάλε το backpack σου και… πάρε τους δρόμους! Κάτι καινούριο σε περιμένει και σήμερα!

asddwe
hnytyj

Ανακάλυψε τη SS17 συλλογή σε όλα τα REPLAY Stores και υποδέξου το Καλοκαίρι με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ!