H fullah sugah με την καινούργια της collection σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι

H fullah sugah με την καινούργια της collection σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι

Discover you: Η νέα συλλογή της fullah sugah είναι εδώ και σε βοηθά να ανακαλύψεις το δικό σου, ξεχωριστό στυλ

fullahsugah2 b
fullahsugah5 b
fullahsugah7 b
fullahsugah4 b

Η νέα συλλογή fullah sugah SS17 σε προτρέπει να ανακαλύψεις και να αναδείξεις το συνολικό σου στυλ. Πολυτελώς γοητευτική, η ολοκληρωμένη συλλογή της fullah sugah περιλαμβάνει μια σειρά από κομψές και μοντέρνες επιλογές σε ρούχα τσάντες παπούτσια και αξεσουάρ, εμπνευσμένη από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν.

Η συλλογή ρούχων υιοθετεί τη ρίγα και υποστηρίζει την resort αισθητική με απλότητα. Σιέλ, nude και ροζ αποχρώσεις, floral μοτίβα, έντονα βολάν και off shoulder λεπτομέρειες προσθέτουν τον ρομαντισμό που απαιτεί η Άνοιξη. Ενώ οι army λεπτομέρειες συνδυάζουν νεανικότητα, αυστηρότητα και θηλυκότητα.

Με επιρροές από trendsetters και influencers της μόδας η νέα σειρά σε τσάντες πόλης αποτελεί το must-have της συλλογής με minimal γραμμές σε παστέλ αποχρώσεις, denim στοιχεία και μεταλλικές αλυσίδες και λεπτομέρειες. Διαχρονικές tote, iconic buckets και backpacks και μικρά κλασσικά τσαντάκια που ξεχωρίζουν.

Παπούτσια που ταιριάζουν σε κάθε στυλ, γόβες και ψηλά πέδιλα σε έντονα και φυσικά χρώματα για chic εμφανίσεις, ενώ ένα πιο casual look μπορεί να συμπληρωθεί με θηλυκά sneakers, μπαλαρίνες ή εσπαντρίγιες σε μεταλλικά χρώματα και βελούδινες υφές.

H fullah sugah δημιουργεί ένα απόλυτα ενδιαφέρον στυλιστικό αποτέλεσμα με Statement κοσμήματα, φουλάρια και εσάρπες που αποπνέουν έναν chic αέρα και εμπνέονται από τα μεγαλύτερα φετινά trends.
Το μοντέρνο συναντά την άνεση σε μια σειρά ολοκληρωμένων προτάσεων. Ρούχα τσάντες παπούτσια και αξεσουάρ που αναβαθμίζουν το στυλ κάθε σύγχρονης γυναίκας και επαναφέρουν την αειθαλή κομψότητα και γοητεία.