Αthleisure: Φέτος η μόδα επιτάσσει άνεση από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Αthleisure: Φέτος η μόδα επιτάσσει άνεση από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Πριν από μερικά χρόνια τα αθλητικά μας ρούχα είχαν θέση μόνο στο γυμναστήριο και δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι θα ερχόταν η μέρα που θα φορούσαμε το κολάν και το αθλητικό μας το παπούτσι για να πάμε για ποτό. Να, όμως, που η μέρα αυτή ήρθε και έφερε τα… πάνω κάτω στη βιομηχανία της μόδας. Η αρχή έγινε στις ΗΠΑ με τις αγαπημένες μας celebrities και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, το athleisure look κατέκτησε τις «καρδιές» και τις… ντουλάπες μας.

Το sporty chic έγινε «νόμος» στις μεγαλουπόλεις ολόκληρου του κόσμου και σύντομα, δημιουργήθηκε η ανάγκη για έναν νέο όρο με μοναδικό σκοπό να περιγράψει το trend που η μία γυναίκα μετά την άλλη υιοθετούσε. Κάπως έτσι, οι λέξεις Athletic και Leisure (δηλαδή άνεση) «ενώθηκαν» και μας έφεραν το… athleisure!

DQWDRRFW

Πρόκειται ουσιαστικά για την απίστευτη και σούπερ άνετη τάση που θέλει τις γυναίκες να φορούν τα αθλητικά κολάν, τα σπορ παπούτσια τους, τα γυναικεία top και τα fitness t-shirts, εκτός γυμναστηρίου: Στον καφέ, το ποτό, τη βόλτα στην πόλη! Το athleisure look μπορεί να στηριχθεί και εξ ολοκλήρου σε σπορ και fitness ρούχα ή να συνδυαστεί με πιο επίσημα outfits, αξεσουάρ και υποδήματα.

Το να φοράει, λοιπόν, μια γυναίκα αθλητικά ρούχα όλη μέρα και σε διάφορες περιστάσεις δεν είναι απλά αποδεκτό και επιθυμητό, αλλά μια «must» τάση της μόδας σήμερα!

PP

Το trend της «καρδιάς» μας

Γιατί αγαπήσαμε το athleisure look; Διότι πολύ απλά μας προσφέρει -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- την άνεση που τόσο ανάγκη είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ναι, έτσι ξαφνικά είπαμε «αντίο» στα στενά παντελόνια που μας έκαναν να ασφυκτιούμε, όπως και στα ψηλοτάκουνα που μετέτρεπαν σε… εφιάλτη τις ημέρες και τις νύχτες μας. Η άνεση, όμως, από μόνη της δεν θα ήταν αρκετή να καλύψει τις ανάγκες μας, αν δεν συνοδευόταν από ακαταμάχητο στυλ.

Την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017, λοιπόν, το στυλ το αθλητικό έχει την τιμητική του και αν θέλεις κι εσύ να το υιοθετήσεις, δεν έχεις παρά να βρεις τα κατάλληλα outfits από την INTERSPORT και να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας, για να κάνεις εύκολα και γρήγορα μοναδικούς συνδυασμούς, όπως εκείνους που θα έκαναν οι αγαπημένες σου stars για να βγουν για ένα… καφέ στο Χόλιγουντ!

Εκμεταλλεύσου τις ενδιάμεσες εκπτώσεις!

Και επειδή οι ενδιάμεσες εκπτώσεις ξεκίνησαν, καλό είναι να τις εκμεταλλευτείς για να ανανεώσεις την ντουλάπα σου με άνετες και stylish δημιουργίες. Nike, adidas, Energetics, PUMA και BodyTalk είναι μερικά μόνο από τα μεγάλα brands, που θα σου προσφέρουν το μοντέρνο και αθλητικό στυλ που ψάχνεις. Όλα αυτά θα τα βρεις στη Fitness συλλογή των καταστημάτων της INTERSPORTκαι μάλιστα, σε εκπληκτικές τιμές μέχρι τις 15 Μαΐου.

RTGRG

Τips για να υιοθετήσεις κι εσύ το athleisure look

Δεν είναι δύσκολο να υιοθετήσεις κι εσύ το athleisure look και μάλιστα, να το κάνεις όπως οι Kendall Jenner και Bella Hadid! Ακολούθησε τα παρακάτω tips και θα πετύχεις τον στόχο σου.

IJGIHJ GTRH

1. Βρες κομμάτια που συνδυάζουν τη μόδα με τη λειτουργικότητα

Ψάξε για άνετα fitness ρούχα από ποιοτικά είδη υφάσματος που επιτρέπουν στο σώμα σου να κινείται και να αναπνέει. Επέλεξε διαφορετικά χρώματα και σχέδια για να μπορείς να συνδυάζεις τα outfits σου και να δημιουργείς διαφορετικά looks κάθε μέρα, με λίγες μόνο κινήσεις.

8O9O89

Γυναικεία αμάνικη μπλούζα Energetics

Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να βάλεις στην ντουλάπα σου μερικά εντυπωσιακά και βολικά fitness top, κολάν, αμάνικες μπλούζες και αθλητικά κάπρι παντελόνια.

2210033626 0377 01 enlarge

Γυναικείο capri κολάν NIKE

3. Το τοπ το τίμιο, το άνετο!

Όπως αναφέραμε, η μόδα φέτος θέλει άνεση και για τις γυναίκες, αυτό σημαίνει -μεταξύ άλλων- υπέροχα τοπ. Εξέλεξε άνετα σουτιέν και όμορφα, αθλητικά τοπ και μη διστάσεις να τα δείξεις, αφού ένα από τα fashion trends της χρονιάς είναι οι see through πλούζες!

2210032655 0305 01 enlarge

Γυναικείο μπουστάκι Energetics

5TETGE5

Γυναικείο μπουστάκι Under Armour

3. Ψάξε για τα κατάλληλα αξεσουάρ

Το γεγονός ότι φοράς αθλητικά ρούχα δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να συνδυάσεις τα outfits σου με όμορφα αξεσουάρ. Η Jennifer Lopez ξέρει πώς να πηγαίνει το athleisure look από το γυμναστήριο στο... Χόλιγουντ, χρησιμοποιώντας μόνο τα σωστά αξεσουάρ. Ποια είναι αυτά; Ένα εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιά, ένα όμορφο τζάκετ και ένα αθλητικό αλλά μοδάτο τσαντάκι.

2210033180 0530 01 enlarge

Γυναικείο T-shirt από την Under Armour

2210031992 0311 01 enlarge

Γυναικείο fitness κολάν adidas

Αυτή τη σεζόν, πες «ναι» στο κομψό look του γυμναστηρίου που κατέκτησε τον χώρο της μόδας και δώσε στον εαυτό σου την χαρά να νιώθει απόλυτη άνεση όλη μέρα!

Μην ξεχνάς ό,τι το σημαντικό είναι να νιώθεις αυτοπεποίθηση και να βάζεις πάντα την προσωπική σου «πινελιά» σε κάθε σου σύνολο!