Η Alexa Chung μας δίνει μια γεύση από την πρώτη της fashion collection

Η Alexa Chung μας δίνει μια γεύση από την πρώτη της fashion collection

Kαι ρίχνει το internet #υπερβάλουμεαλλάοκ

 223537 1494234163222 main.640x0c

H Alexa Chung, το αγαπημένο μας It-girl από την Μεγάλη Βρετανία, δεν είναι η πρώτη φορά που σχεδιάζει ρούχα. Το έχει κάνει αρκετές φορές για τα Marks & Spencer, καθώς και για τα AG Jeans. Και επειδή ακριβώς τα προηγούμενα εγχειρήματα της ως fashion designer πήγαν εξαιρετικά καλά και οι capsule collections που δημιούργησε κάτω από τα φτερά των συγκεκριμένων brands έλαβαν τα θετικότερα σχόλια και γνώρισαν την αγάπη των απανταχού fashionistas... αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της προσωπικό fashion label.

To ΑLEXACHUNG (ναι δεν πρωτοτύπησε στην ονομασία του brand της) έχει και το δικό του site, το www.alexachung.com όπου θα μπορείς να βρεις οn line την συλλογή της μόλις κυκλοφορήσει σε 22 μέρες, στις 30 Μαΐου. Ο ιστότοπός της κάνει και countdown μετρώντας τις ώρες και τα δευτερόλεπτα μέχρι το λανσάρισμα του και την δημοσιοποίηση των ρούχων που σχεδίασε.
Από το teaser promo video που υπάρχει στο site της και μας βάζει λίγο στο πνεύμα της collection, καταλαβαίνουμε πως τα ρούχα της διαπνέονται από το preppy αγγλικό ύφος που την χαρακτηρίζει. Κομμάτια ιππασίας, ψηλόμεσα παντελόνια, πουκάμισα με κλειστό, ψηλό λαιμό, φλατ παπούτσια και midi φούστες που κολακεύουν όλους τους σωματότυπους, θα είναι διαθέσιμα σε λίγο σε όλες τις fans του στυλ της Alexa! Απλά ανυπομονούμε!