Βρήκαμε το χρώμα που έρχεται φέτος να εκτοπίσει το ροζ από τον «θρόνο» του

Βρήκαμε το χρώμα που έρχεται φέτος να εκτοπίσει το ροζ από τον «θρόνο» του

Και μπορούμε να πούμε ότι μας αρέσει ακόμα περισσότερο!

61010ed41c62da278d7bcd67917eadd0
da0eff04255016c18ae9e1a5df895846

Δεν ξέρουμε αν φταίει το ότι δεν είμαστε ρομαντικές ή το ότι μεγαλώνοντας αφήνουμε λίγο πίσω μας την girly, ανέμελη πλευρά μας αλλά αυτή την «πόρωση» του κόσμου της μόδας με το ροζ χρώμα δεν την είχαμε ποτέ καταλάβει εντελώς. Σίγουρα το dusty pink μπορεί να γίνει σοφιστικέ αν φορεθεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ και το φούξια είναι ultra summerish και θα αναδείξει το μαύρισμά μας, αλλά η «αυτοκρατορία του ροζ» στην χώρα των trends... ήρθε η ώρα να διαλυθεί και αυτό θα γίνει με την επικράτηση ενός νέου χρώματος.

Η αγαπημένη μας διαδικτυακή πλατφόρμα, το Pinterest, μας δείχνει με τον πιο έγκυρο τρόπο ποιο θα είναι αυτό. Και το κάνει μέσα από την γλώσσα των αριθμών και των ποσοστών των οποίων καταγράφει όσον αφορά την αύξηση των pins. Το χρώμα λοιπόν που έχει δείξει αύξηση της τάξης του 470% το τελευταίο διάστημα σε «καρφιτσώματα» και boards, είναι το mustard yellow (aka μια απόχρωση ανάμεσα στο μουσταρδί και στο κίτρινο το οποίο μπορεί να φορεθεί τόσο από μελαχρινές όσο και από ξανθιές.

Ταιριάζει περισσότερο σε σταρένιες επιδερμίδες και δένει αρμονικά με το μπλε, το καφέ, το λευκό, το μοβ αλλά και το πράσινο για τις πιο τολμηρές που θέλουν να κάνουν color blocking. Eπίσης αν θες να αναδείξεις μόνο την χρωματική σου επιλογή όσο αφορά το σύνολό σου, φόρεσε το με nude παπούτσια και χρυσά αξεσουάρ. Πιο φωτεινό, πιο «ενήλικο» και πιο sexy πάνω σε ηλιοκαμένα δέρματα από το άτονο ροζ! Like it!