VEDI VERO: Το brand που έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας ήρθε και στην Ελλάδα!

Ερμιόνη Σαρρή
VEDI VERO: Το brand που έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας ήρθε και στην Ελλάδα!

VEDI VERO στα λατινικά σημαίνει "Δες την αλήθεια". Με αυτή την πρόσκληση-πρόκληση η VEDI VERO συστήθηκε το 2013 στους απανταχού λάτρεις της μόδας και αναδείχθηκε μεμιάς στο νέο μεγάλο trend στο χώρο των γυαλιών ηλίου και οράσεως, χάρη στην τολμηρή αισθητική και την απαράμιλλη ποιότητα των μοντέλων της.

VJ651 RGD

Με καταγωγή από την Κορέα, αλλά στυλ που αντικατοπρίζει την ιταλική κατασκευή τους, η VEDI VERO υποδέχεται κάθε σεζόν με μια ανεξάντλητη ποικιλία γυαλιών για γυναίκες και άνδρες, που κοινό χαρακτηριστικό τους έχουν τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, τις κομψές φόρμες και την επίμονη έμφαση στην υψηλή ποιότητα.

VE412 RDC

Αυτό που πραγματικά κάνει τα γυαλιά VEDI VERO να ξεχωρίζουν είναι ότι εκφράζουν διαρκώς με κάθε τους σχέδιο τις πλέον σύγχρονες τάσεις της μόδας, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο ύφος, για εμφανίσεις με προσωπικότητα, για όσους αναζητούν πάντα το διαφορετικό, για όσους δεν συμβιβάζονται παρά μόνο με το καλύτερο. Οι πιο επιδέξιοι τεχνίτες της Ιταλίας, με μακρά εμπειρία και πάθος στην κατασκευή οπτικών, έχουν αναλάβει να δώσουν ζωή στα fashion- forward σχέδια που εμπνέονται οι σχεδιαστές της VEDI VERO.

VE605 PHC

Χρώμα, καθρέφτες, αναπάντεχοι συνδυασμοί, μοναδικό design και έμφαση στη λεπτομέρεια και την πολυτελή ποιότητα υλικών και κατασκευής δίνουν ακόμη και στο πιο κλασικό σχέδιο το edge που χρειάζεται για να μην περνάει απαρατήρητο.

VE614 BKC

Τα γυαλιά VEDI VERO δημιουργήθηκαν για να γίνουν το πιο πολύτιμο αξεσουάρ σας. Και ίσως το μόνο που θα χρειάζεστε από εδώ και πέρα για να απογειώσετε κάθε σας εμφάνιση. Διατίθενται πλέον και στην Ελλάδα από την Βαϊράμογλου Α.Β.Ε.Ε. σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.

SEE THE TRUTH!

www.vedivero.gr

@vediverogr #vediverogr #seethetruth