O Snoop Dogg μόλις παρουσίασε την πρώτη του συλλογή ρούχων με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο

O Snoop Dogg μόλις παρουσίασε την πρώτη του συλλογή ρούχων με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο

Ο ρόλος του σχεδιαστή ταιριάζει πολύ στον εκκεντρικό ράπερ.

Το Σάββατο, ο ράπερ Snoop Dogg, παρουσίασε στο Λος Άντζελες την πρώτη του συλλογή ρούχων που σχεδίασε σε συνεργασία με τον 20χρονο γιο του Cordell Broadus, το fashion brand Joyrich και τον σχεδιαστή του Tom Hirota. To catwalk που είχε στηθεί γέμισε με παρκαρισμένα αμάξια-αντίκες και τα μοντέλα χόρευαν γύρω από τα καπό τους. Σύμφωνα, δε, με περιοδικό «The Observer», η ατμόσφαιρα ήταν "έντονα αρωματισμένη με κάνναβη"!


Η συλλογή αποτελείται από 33 κομματιών που κυμαίνονται από streetwear outfits έως μπουρνούζια και προϊόντα κατοικίδιων ζώων.

Αυτό σηματοδοτεί την πρώτη ενασχόληση με την μόδα του Snoop –αν εξαιρέσεις την συμμετοχή του στο brand Rich & Famous Famous, το οποίο ως project «μας άφησε νωρίς»- και ο ίδιος δηλώνει πολύ περήφανος για αυτή . Ο ράπερ εμπνεύστηκε για την δημιουργία της collection από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, και παρουσιάζει ξεκάθαρες επιρροές από το ύφος της δεκαετίας του 1990 και το χαλαρό Καλιφορνέζικο «West Coast style».

Πάνω στο catwalk είδαμε βελούδινα, κάλτσες με διαφάνειες, μπαστούνια του μπέιζμπολ, φανέλες, υπερμεγέθη μπλουζάκια, hoodies και αλυσίδες για τον λαιμό.
Τα μοντέλα παρουσίασαν τα κομμάτια με τον καλύτερο και πιο hip τρόπο, ενώ χόρευαν ανάμεσα σε Cadillacs και άλλα καμπυλωτά αμάξια περασμένων δεκαετιών. Φυσικά και ο ράπερ έπαιζε μουσική καθ΄ όλη την διάρκεια του show κάνοντας μας να μην μπορούμε να αποφασίσουμε αν τον προτιμάμε σε ρόλο μουσικού ή σχεδιαστή.