Το Aerie ήρθε για να σπάσει το κατεστημένο των αψεγάδιαστων μοντέλων

Το Aerie ήρθε για να σπάσει το κατεστημένο των αψεγάδιαστων μοντέλων

Body shaming. Μπορεί να μην το έχεις ακούσει, αλλά σίγουρα το έχεις νιώσει. Είναι τα αρνητικά σχόλια που κάποιος σου έχει πει για το σώμα σου, τα βλέμματα που έχεις νιώσει να «πέφτουν» πάνω σου στην παραλία, είναι όλα εκείνα τα συναισθήματα που σε κάνουν να φοβάσαι τη πρώτη εξόρμησή σου στη θάλασσα.

Ευτυχώς, το φετινό Καλοκαίρι δεν θα χρειαστεί να κάνεις δεύτερη σκέψη για το πώς πρέπει να εμφανιστείς στην πλαζ, διότι ο πραγματικός σου εαυτός είναι σέξι, γιατί οι καμπύλες σου είναι όμορφες, ενώ τώρα υπάρχουν και τα κατάλληλα μαγιό για να τις αναδείξουν!

ktjghklt

Βάλε το μαγιό που θα σε κάνει νιώσεις όμορφα για το σώμα σου

Ναι, υπάρχει το σωστό μαγιό και το σωστό σορτσάκι για κάθε σώμα και αυτό αξίζει να το γνωρίζεις φέτος, προτού βγεις στα καταστήματα ή αρχίσεις το «σερφάρισμα» στο Διαδίκτυο, για να βρεις τα νέα σου beach outfit. Με γνώμονα τη μόδα, το προσωπικό σου στυλ και φυσικά, τον σωματότυπό σου, θα βρεις εύκολα τα αξεσουάρ και τα μαγιό που σου ταιριάζουν.

Είσαι πολύ skinny ή μήπως έχεις πληθωρικές καμπύλες; Μια ματιά στη νέα κολεξιόν Aerie by American Eagle Outfitters θα σε μεταφέρει αμέσως στην αγαπημένη σου παραλία και θα σε κάνει να θέλεις να φορέσεις το μαγιό σου εδώ και τώρα, χωρίς να ανησυχείς για το πώς δείχνεις.

jgtr

Η έμπνευση φέτος έρχεται από την Κούβα και τις εξωτικές της γειτονιές, για αυτό μη διστάσεις να πεις «ναι» στις νέες τάσεις της μόδας που εκτός από χρώμα, θέλουν κρόσσια, δαντέλα, tassels και εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

hvhgvg

Triangle bikinis για άνετες και σέξι εμφανίσεις

Και φέτος, την «τιμητική» τους έχουν τα triangle bikinis, τα γνωστά τριγωνάκια που ταιριάζουν σε κάθε σώμα και μπορούν να αναδείξουν και να «αγκαλιάσουν» τις όμορφες καμπύλες σου. Για σούπερ fashion εμφανίσεις, ψάξε να τα βρεις σε floral και παλ αποχρώσεις, ενώ αν έχεις μεγάλο στήθος ψάξε για τοπ με μπανέλα.

hsuifhwu

Το ολόσωμο το εντυπωσιακό

Ένα «δυνατό» fashion trend της φετινής σεζόν είναι και το ολόσωμο μαγιό και το σίγουρο είναι πως αν το επιλέξεις, θα εντυπωσιάσεις! Αν είσαι κορίτσι πληθωρικό, τότε ένα ολόσωμο μαγιό σε κάποιο σκούρο χρώμα με ψηλό κόψιμο στους μηρούς θα σε βοηθήσει να δείχνεις πιο λεπτή.

ftyftdtr

Στυλ και στην παραλία

Όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός σου, για να έχεις στυλ και στην παραλία, ψάξε από τώρα τα κατάλληλα outfit. Τι θα έλεγες αν έβρισκες triangle bikinis με off the shoulder φορέματα και tops ή εξωτικά αξεσουάρ με κρόσσια για την παραλία;

drtser

Η Aerie προτείνει, επίσης, μαγιό που δένουν ψηλά στο λαιμό και έχουν λεπτομέρειες δαντέλας σε έντονα χρώματα, αλλά και καυτά σορτσάκια με strapless tops.

ijki.l

Tassels για ακόμη πιο παιχνιδιάρικη διάθεση

Για να δώσεις μια ξεχωριστή «πινελιά» στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις έχε κατά νου ότι τα φουντάκια (ή αλλιώς tassels) σε όλα τα χρώματα θα δώσουν μια fun και παιχνιδιάρικη διάθεση στα μαγιό και τα αξεσουάρ σου.

bgfehjghj

Μια boho… γοργόνα!

Φυσικά, μια τάση της μόδας που παραμένει «hot» και μας αρέσει είναι το boho look. Γιατί, λοιπόν, να μην το υιοθετήσεις και στην παραλία; Στη συλλογή της Aerie by American Eagle Outfitters θα βρεις τα μαγιό και beach σύνολα για να γίνεις το απόλυτο bohemian κορίτσι του Καλοκαιριού!

jbgjbgjt

The Real You Is Sexy, πίστεψέ το!

Ναι, η κάθε γυναίκα μπορεί κάθε γυναίκα να νιώσει όμορφα και ο εαυτός της και αυτή είναι η φιλοσοφία της Aerie που εστιάζει ακριβώς στην ανάδειξη της πραγματικής ομορφιάς των γυναικών. Γιατί #TheRealYouIsSexy!

Πληροφορίες

Θα βρείτε όλη τη συλλογή στον ημιώροφο του καταστήματος της American Eagle Outfitters στην Ερμού 22 Αθήνας. Τα μαγιό διατίθενται σε όλα τα καταστήματα της ΑΕΟ, στο The Mall Athens και στα Πολυκαταστήματα Notos Αθήνας και Θεσσαλονίκης.