Επί… ποδός: Τα 4 «hot» trend του Καλοκαιριού για άνετες και στυλάτες εμφανίσεις!

Επί… ποδός: Τα 4 «hot» trend του Καλοκαιριού για άνετες και στυλάτες εμφανίσεις!

Μπορεί ο καιρός να μην ήταν με το μέρος σου το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, το Καλοκαίρι είναι εδώ και στο εξής, η θερμοκρασία αναμένεται να κινηθεί μόνο ανοδικά. Αυτό σημαίνει εξορμήσεις στις παραλίες αλλά και στα αγαπημένα σου καταστήματα, για να βρεις τα τέλεια αξεσουάρ και παπούτσια για τις καλοκαιρινές σου βόλτες.

Πώς θα τα εντοπίσεις; Ακολουθώντας απλά τις τάσεις της μόδας που φέτος προσφέρουν μεγάλη ποικιλία και είναι πιο «καυτές» από ποτέ. Τέσσερα είναι τα βασικά σημεία στα οποία αξίζει να εστιάσεις και εμείς στα παρουσιάζουμε για να γίνεις με λίγες μόνο κινήσεις, το πιο στυλάτο κορίτσι της σεζόν.

Fashion flashback με σαμπό και block heels!

Ξέρεις ότι η μόδα κάνει κύκλους, οπότε μάλλον δεν σε εξέπληξε το γεγονός πως είδες τα αγαπημένα παπούτσια των 70s και των 80s να επανέρχονται στο προσκήνιο, ανανεωμένα και φυσικά, αναβαθμισμένα. Τα σαμπό και γενικά, τα Block heels (τα πέδιλα με το τετράγωνο τακούνι) επέστρεψαν και οι αγαπημένες σου celebrities τα «τιμούν» σε κάθε τους εξόρμηση. Δες τα παπούτσια που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή Tsakiris Mallas!

ts1

Μαύρο δερμάτινο πέδιλο με τακούνι στον Tsakiris Mallas

ts2

Tsakiris Mallas κίτρινο πέδιλο

ts3

Tsakiris Mallas τζιν παπούτσι τύπου mule

Flatforms για στυλ και άνεση

Μπήκαν στη ζωή μας πριν από περίπου δύο χρόνια και όπως όλα δείχνουν, δεν έχουν σκοπό να φύγουν. Ο λόγος για τα άνετα και σούπερ μοντέρνα Flatforms. Στο γραφείο, τον καφέ ή τη βραδινή έξοδο. Ναι, αυτές οι flat platforms θα σε συνοδεύσουν παντού και θα αναδείξουν με τον πιο όμορφο τρόπο το κάθε σου σύνολο.

ts4 copy

Flatforms από τα καταστήματα Tsakiris Mallas

ts5

Flatforms με εντυπωσιακές λεπτομέρειες που θα βρεις στον Tsakiris Mallas

ts6

Ταμπά πλατφόρμα FRANCESCO MILANO από την Tsakiris Mallas

Υπάρχει λόγος που οι celebrities λατρεύουν τα Sliders

Φέτος, η μόδα θέλει άνεση και αυτό το κατανοήσαμε πλήρως όταν παρατηρήσαμε ότι εκτός από τα Flatforms, το μεγάλο trend της σεζόν είναι τα Sliders. Ήρθαν από τις ΗΠΑ και μας έκαναν εντύπωση όταν τα είδαμε να κοσμούν για πρώτη φορά τα πόδια διάσημων σταρ του Χόλιγουντ. Μέσα σε λίγους μήνες, τα άνετα αυτά πέδιλα έγινα «must» και κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της έχει τουλάχιστον δύο ζευγάρια! Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, άφησε στην άκρη τα ψηλοτάκουνα και διασκέδασε στα αγαπημένα σου, πλακόστρωτα νησιά με πιο μοδάτα Sliders.

ts7

Αυτά τα EXE μαύρα sliders θα τα βρεις στα καταστήματα Tsakiris Mallas

ts8

Βρες αυτά τα COOLWAY ροζ sliders στα καταστήματα Tsakiris Mallas

ts9

Χρυσά glitter sliders EXE στον Tsakiris Mallas

Slippers για φινετσάτες εμφανίσεις

Slippers. Η ονομασία τους παραπέμπει σε… παντόφλες, ωστόσο, αυτά τα παπούτσια αξίζει να μπουν στη ντουλάπα σου φέτος το Καλοκαίρι διότι είναι άνετα και θα κάνουν το στυλ σου ακόμη πιο φινετσάτο! Ψάξε για Slipper shoes με λεπτομέρειες που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Θα τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα τα ευχαριστηθείς. Εμείς ξεχωρίσαμε μερικά ζευγάρια από τη νέα συλλογή Tsakiris Mallas και στα παρουσιάζουμε!

ts10

Tsakiris Mallas μπορντώ πολύχρωμα Slipper shoes

ts11

Tsakiris Mallas λεοπάρ πόνυ δερμάτινα παπούτσια

ts12

Tsakiris Mallas Slippers με μπλέ παγιέτα

Να θυμάσαι πως τα παπούτσια μπορούν να αναβαθμίσουν το στυλ σου και να δώσουν έναν νέο «αέρα» στο look σου. Για να κάνεις επιτυχημένες αγορές και να δώσεις ακόμη πιο μεγάλη αξία στην γκαρνταρόμπα σου, εμπιστεύσου τα trend της σεζόν, αλλά και το δικό σου προσωπικό στυλ. Βρες τα στοιχεία που σε κάνουν να ξεχωρίζεις και ανέδειξέ τα! Με ένα «σερφάρισμα» στο online store του Tsakiris Mallas, θα βρεις τις πιο «hot» τάσεις της φετινής σεζόν!