Το απόλυτο Beachwear για το 2017 από το themooncat.com!

Το απόλυτο Beachwear για το 2017 από το themooncat.com!

Αν δεν είναι στη Vogue δεν είναι στη μόδα και οι γυναίκες αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά! Πάντα την εμπιστευόμαστε για τις νέες τάσεις και φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην ρίξουμε μια ματιά σε όσα προτείνει για τις εμφανίσεις μας στην παραλία το 2017. Η Vogue, θέλει το ρετρό να επιστρέφει δυναμικά φέτος το καλοκαίρι, εγκαταλείποντας τις boho εμφανίσεις που μονοπώλησαν πέρσι τις παραλίες.

Η Ellie Pithers της Βρετανικής Vogue τα λέει απλά και ξεκάθαρα:

“…. Νοσταλγικά floral, αποχρώσεις που θυμίζουν γρανίτα παγωτό, ρίγες, αριστοκρατικά εμπριμέ, και minimal επιλογές…. Όλα αυτά πάντα προσέφεραν μια εγγυημένη νότα μαγείας κάτω από τον ήλιο… Το καλύτερο φετινό beachwear ήρθε για να μείνει”

Που θα βρεις όμως τα γυναικεία μαγιό που φορέθηκαν στα catwalks και πάνω απ’ όλα πως θα βρεις το διαθέσιμο budget?

Νεραϊδονονά για την επιτυχία του εγχειρήματος το ηλεκτρονικό κατάστημα themooncat.com!

Στόχος τα νοσταλγικά floral

Είναι καλοκαιρινά είναι κλασικά, είναι η απόλυτη επιλογή για φέτος το καλοκαίρι! Το σετ της Ιταλικής Omero, συνδυάζει την φινέτσα των φετινών τάσεων με τον διαχρονικό κανόνα « Γυναίκα θα πει να ξέρεις τι να τονίσεις για να πετύχεις το απόλυτο style”.

Floral pattern, με ενίσχυση χωρίς μπανέλα, που τονίζει έξυπνα το μπούστο χαρίζοντας φυσικό αποτέλεσμα. Το Brazilian slip, κολακεύει τα οπίσθια χαρίζοντας παράλληλα ελευθερία κινήσεων. Το σετ είναι από υψηλής ποιότητας ύφασμα lycra.

Απόλαυσέ το, φόρεσέ το, αγόρασέ το με έκπτωση 20%!

1

Όταν το ρετρό σημαίνει γρανίτα παγωτό

Όσες αγαπούν τα χρώματα, φέτος έχουν την τιμητική τους. Οι τάσεις τα ενθαρρύνουν και χαρίζουν απόλυτη ελευθερία στους συνδυασμούς τους. Στο themooncat.com ξέρουν ότι θα το επιχειρήσεις.

Γι αυτό σου δίνουν ποικιλία να επιλέξεις την αγαπημένη ρετρό απόχρωση για το τοπ και να την συνδυάσεις με ένα σλιπ μόνο με 1 ευρώ επιπλέον! Δες όλα τα προϊόντα της προσφοράς εδώ!

Mix n’ match like a boss!

2
3

Το μυκονιάτικο μπλέ, classy εμπριμέ

Οι συνδυασμοί των χρωμάτων θέλουν το γαλάζιο που θυμίζει θάλασσα και το λευκό που είναι το must καλοκαιρινό χρώμα να κυριαρχούν. Φόρα το και κέρδισε τις εντυπώσεις! Απόκτησέ το με 30% έκπτωση!

4

Ολοκληρωμένο vogue-styling

«Δέσε» την επιλογή του μαγιό σου με όλα τα υπόλοιπα που θα χρειαστείς στην παραλία. Την τσάντα και την πετσέτα σου. Μην ξεχνάς…. Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά!

Οι ρίγες είναι στην μόδα περισσότερο από ποτέ κι η πετσέτα σου τις έχει στον πιο ρετρό συνδυασμό. Λευκό κόκκινο και γκρί, σε προσιτή τιμή και με 20% έκπτωση.

5

Final touch

Το minimal δίνει στο style σου την τελική πινελιά. Φέτος το καλοκαίρι το beachwear σου ολοκληρώνεται με το λευκό Lely Wood maxi crochet (πλεκτό) φόρεμα. Απόκτησέ το με 20% έκπτωση από εδώ!

6