#35Experiences by Folli Follie: Το project που «ταξίδεψε» όλο τον κόσμο στις ομορφιές της Ελλάδας!

#35Experiences by Folli Follie: Το project που «ταξίδεψε» όλο τον κόσμο στις ομορφιές της Ελλάδας!

Δεν χρειάζεται να πει κάποιος πολλά για να απαντήσει στην ερώτηση «τι εστί ελληνικό Καλοκαίρι». Αρκεί να κλείσει τα μάτια και να ανοίξει τα αυτιά του. Τότε θα ακούσει τα κύματα της θάλασσας να «σκάνε» στην ακτή και τα τζιτζίκια να τραγουδούν, τότε θα δει τον ήλιο να χάνεται μες στη θάλασσα και τον ουρανό να παίρνει «φωτιά».

Το σίγουρο είναι ότι μια ματιά στα social media είναι αρκετή για να σε πείσει ότι το ελληνικό καλοκαίρι είναι μοναδικό και φέτος έχει την «τιμητική» του στο Διαδίκτυο -και όχι μόνο! Όλα αυτά χάρη σε ένα καλοκαιρινό και «δροσιστικό» project.

Έξι διεθνείς fashion influencers και μία διάσημη guest από την Ελλάδα είπαν «ναι» στο project #35Experiences by Folli Follie, επισκέφτηκαν την Αθήνα και τα κοσμοπολίτικα νησιά του Αργοσαρωνικού, απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα και απαθανάτισαν την ομορφιά της χώρας μας!

Μέσα σε λίγες ώρες, φωτογραφίες από την όμορφη, καλοκαιρινή Ελλάδα άρχισαν να κάνουν τον γύρο του κόσμου χάρη στους εκατομμύρια followers των fashion influencers και φυσικά, τη Folli Follie η οποία είχε την υπέροχη αυτή ιδέα!

ff5

Xenia Van Der Woodsen

Οι ομορφιές της Ελλάδας κάνουν τον γύρο των social media

Τα κορίτσια πέρασαν υπέροχα και την ίδια ώρα πρόβαλαν τη μοναδική ομορφιά της χώρας μας μέσα από εκπληκτικές φωτογραφίες.

Κάπως έτσι, η Ελλάδα μας βρέθηκε φέτος το Καλοκαίρι παντού, ενώ το Instagram και το facebook γέμισαν από «καρδούλες» και «likes» για τα post των Alyssa Lynch, Claura Kiehl, Leonie Hanne (Ohh Couture), Weylie, Belen Hostalet, Xenia Van Der Woodsen (Xenia Overdose) και Κλέλιας Ανδριολάτου.

Για την ακρίβεια, η ενέργεια είχε 1.320.000 «likes» στο facebook και πάνω από 10.000 σχόλια μόνο στο Instagram, ενώ συνολικά, αυτό το σούπερ καλοκαιρινό digital project κατάφερε να κεντρίσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον και να προσελκύσει πάνω από 13.000.000 χρήστες στα social media!

ff4

Klelia Andriolatou – Photo Credits: MarinaVernicos

Η «μαγεία» του ελληνικού Καλοκαιριού σε όλο τον κόσμο

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, λοιπόν (μετά το Folli Follie Island Hopping), η Folli Follie έστειλε τη «μαγεία» της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο, γιορτάζοντας παράλληλα την 35η επέτειό της στη χώρα, από την οποία ξεκίνησε!

Τα κορίτσια δεν σταμάτησαν να «ανεβάζουν» στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκαν, αναδεικνύοντας την απαράμιλλη ομορφιά της χώρας και τη λάμψη των κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ της Folli Follie.

ff3

Xenia Van Der Woodsen - Photo Credits: Marina Vernicos

Στον φακό της Μαρίνας Βερνίκου

Αξίζει ακόμη να μάθεις πως οι fashion influencers, που συμμετείχαν στο #35Experiences by Folli Follie, πόζαραν στον φακό της διάσημης Ελληνίδας φωτογράφου Μαρίνας Βερνίκου. Από τα σοκάκια της Πλάκας μέχρι τα πλακόστρωτα στενά της Ύδρας και των Σπετσών: Η ομορφιά της χώρας μας απαθανατίστηκε σε μια σειρά από καλοκαιρινά «κλικ» με φόντο το μπλε και το λευκό.

Τι άλλο έκαναν τα κορίτσια όσο έμειναν στην Ελλάδα; Απόλαυσαν ένα ατμοσφαιρικό δείπνο στο Island Club & Restaurant με ξεχωριστά outfits και τα αγαπημένα τους αξεσουάρ από τις συλλογές Cyclos, Sugar Sweet και Tie the Knot της Folli Follie. Λίγες ώρες αργότερα επιβιβάστηκαν σε ένα πολυτελές σκάφος και ταξίδεψαν στην Ύδρα, ενώ επόμενος προορισμός τους ήταν οι αριστοκρατικές Σπέτσες!

ff2

Ohh Couture - Photo Credits: Marinavernicos

Το ταξίδι έφτασε στο τέλος, αλλά οι διάσημες fashion influencers επέστρεψαν στις πατρίδες τους με βαλίτσες γεμάτες πολύτιμες αναμνήσεις και ένα ξεχωριστό δώρο. Τι ήταν αυτό; Ένα illustration με τις αγαπημένες δημιουργίες Folli Follie, φιλοτεχνημένο με το χαρακτηριστικό στυλ του παγκοσμίου φήμης Έλληνα illustrator Gregory Masouras.

Το σίγουρο είναι ότι προτού μας αποχαιρετήσουν, μοιράστηκαν την αγάπη τους για την Ελλάδα με ολόκληρο τον κόσμο, ενώ όλες έδωσαν την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν ξανά για να ζήσουν τη «μαγεία» του ελληνικού Καλοκαιριού!

ff1

Xenia Van Der Woodsen – Photo Credits: Marina Vernicos

#35experiences

#follifollie

@follifollie

Create glorious moments of style!