Σε ποια παπούτσια και τσάντες να επενδύσεις στις εκπτώσεις

Σε ποια παπούτσια και τσάντες να επενδύσεις στις εκπτώσεις

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν επιτέλους και τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσεις τα κομμάτια που ήθελες εδώ και καιρό! Προτού ξεκινήσεις, όμως, τις εξορμήσεις σου στα καταστήματα ή το «σερφάρισμα» στα αγαπημένα σου eshop, αξίζει να κάνεις μια προετοιμασία.

Φρόντισε να κάνεις «έξυπνες» επενδύσεις για να εξοπλίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με τα πιο στυλάτα υποδήματα και αξεσουάρ που θα σε καλύψουν σε κάθε περίσταση. Το πρώτο βήμα είναι να ετοιμάσεις μια λίστα με τα items που χρειάζεσαι. Οι τσάντες και τα παπούτσια μπορούν να δώσουν στυλ σε κάθε σου εμφάνιση και να αναδείξουν τα look σου, οπότε φρόντισε να βρεις τα κατάλληλα για εσένα.

Για να σε βοηθήσουμε, εμείς κάναμε ήδη μια έρευνα αγοράς στη αγαπημένη μας MIGATO και σου παρουσιάζουμε τα fashion items στα οποία σίγουρα αξίζει να επενδύσεις στις φετινές, καλοκαιρινές εκπτώσεις!

Αγορά-επένδυση: Ψηλοτάκουνα πέδιλα

Όλο και κάποιο γάμο ή βάφτιση θα έχεις να πας, αλλά το budget για γενική ανανέωση είναι ανύπαρκτο; Φόρεσε ένα απλό φόρεμα που έχεις ήδη και εκμεταλλεύσου τις εκπτώσεις για να αποκτήσεις ένα εντυπωσιακό ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα που θα ανανεώσει την εμφάνισή σου με μία κίνηση.

Trends: Σατέν, σουέντ και ψάθινες υφές, συνδυασμένα με block heels -δηλαδή χοντρά τακούνια- για έξτρα πόντους στυλ και σταθερό βήμα, σε αναπάντεχα υλικά όπως διάφανο plexi και ξύλο.

MIGATO 6

Βρες αυτά και ακόμα περισσότερα ψηλοτάκουνα πέδιλα εδώ

Αγορά-επένδυση: Φλατ σανδάλια

Γιατί καλά τα τακούνια, αλλά στη βαλίτσα μας πρέπει να μπει ένα άνετο φλατ σανδάλι που θα μας επιτρέψει να κάνουμε τις βόλτες μας στα νησιώτικα πλακόστρωτα χωρίς κίνδυνο διαστρέμματος.

Trends: Στρας για λάμψη ακόμα και στα φλατ, ethnic και boho λεπτομέρειες όπως χάντρες και φτερά, αλλά και δερμάτινα σανδάλια made-in-Greece με πλεξίδες και σχέδια εμπνευσμένα από την αρχαιοελληνική τέχνη.

MIGATO 4

Βρες αυτά και ακόμα περισσότερα φλατ σανδάλια εδώ.

Αγορά-επένδυση: Τσάντα ώμου

Θα την πάρεις μαζί στις διακοπές, αλλά θα την κρατήσεις και όταν γυρίσεις στην πόλη.

Trends: Ιδιαίτερα λουριά, χρώμα, κρόσια.

MIGATO 2

Βρες αυτές και ακόμα περισσότερες τσάντες εδώ.

Αγορά-επένδυση: Πλατφόρμες

Θέλεις το ύψος, αλλά εκτιμάς και την σταθερότητα όταν το υψόμετρο φτάνει τους 15 πόντους πάνω από το έδαφος; Επένδυσε σε ένα ζευγάρι εντυπωσιακές πλατφόρμες, το αγαπημένο σχέδιο κάθε καλοκαιριού!

Trends: Multistrap σχέδια με λουράκια που στολίζουν το κουντεπιέ και προσφέρουν σταθερότητα, γήινα υλικά στην πλατφόρμα όπως φελλός, σουέντ, ψάθα και σκοινί, μπεζ-ταμπά χρώματα που μακραίνουν τα πόδια.

MIGATO 8

Βρες αυτές και ακόμα περισσότερες πλατφόρμες εδώ.

Αγορά-επένδυση: Mules

Έχεις βαρεθεί πέδιλα και πλατφόρμες, και θέλεις ένα παπούτσι που θα ανανεώσει το look σου και ταυτόχρονα θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται ακόμη πιο μακριά; Τα mules είναι η επιστροφή που μας έχει ενθουσιάσει περισσότερο από όλες τις φετινές τάσεις!

Trends: Σουέντ, λαμπερό χρυσό, χοντρά τακούνια, χιαστί φόρμες, mules με flatform σόλες.

ppppp

Βρες αυτά και ακόμα περισσότερα mules εδώ.

Αγορά-επένδυση: Flatforms

Τα αγαπάμε γιατί μας χαρίζουν το ύψος μιας πλατφόρμας μαζί με την άνεση ενός ίσιου σανδαλιού.

Trends: Ψάθα, metallics, στρας.

MIGATO 5

Βρες αυτά και ακόμα περισσότερα flatforms εδώ.

Αγορά-επένδυση: Backpacks

Γιατί στις διακοπές μας θέλουμε μια καθημερινή τσάντα που θα πάει με τα πάντα και δεν θα μας εμποδίζει να εξερευνήσουμε το νησί!

Trends: Μεταλλικές επιφάνειες, patches, πλαστικά πολύχρωμα τρουκς.

MIGATO 1

Βρες αυτά και ακόμα περισσότερα σακίδια εδώ.

Αγορά-επένδυση: Beach sandals

Καλά τα σανδάλια και οι πλατφόρμες, αλλά δεν θέλουμε να τα φέρουμε… αντιμέτωπα με την άμμο, το αλάτι και το νερό της πισίνας, για αυτό δεν ξεχνάμε να πακετάρουμε στη βαλίτσα σαγιονάρες και beach slides, κατά προτίμηση ένα ζευγάρι για να πάει με κάθε μας μαγιό!

Trends: Fun καλοκαιρινά prints όπως ανανάδες και άγκυρες, slides πισίνας.

MIGATO 3

Βρες αυτά και ακόμα περισσότερα beach sandals εδώ.