Ποιος διάσημος οίκος μαγιό και εσωρούχων ανοίγει νέο κατάστημα στη Μύκονο;

Ποιος διάσημος οίκος μαγιό και εσωρούχων ανοίγει νέο κατάστημα στη Μύκονο;

Καινούργια μπουτίκ του οίκου ERES στον Νησί των Ανέμων. Διάβασε όλες τις πληροφορίες.

ERES Mykonos 1
ERES Mykonos 4
ERES Mykonos 7

Ο οίκος ERES, κατέχει ηγετικό ρόλο στον κόσμο των μαγιό για πάνω από 40 χρόνια, χάρη στο εμβληματικό του στιλ, τη χρωματική του παλέτα και το know-how. Οι συλλογές εσωρούχων ERES, συνώνυμες με απλές γραμμές και σχέδια, αποκαλύπτουν μια άλλη πλευρά της δημιουργικότητας του οίκου και αποτελούν πάντα ένα κομψοτέχνημα στιλ και τεχνικής. Το βασικό στοιχείο του στιλ ERES εμπνέεται από τη φιλοσοφία της Τέχνης του Σώματος, δημιουργώντας και εξελίσσοντας διαρκώς σχέδια που σέβονται απόλυτα το γυναικείο σώμα και αναδεικνύουν τις καμπύλες του.

Το τελευταίο update του Γαλλικού οίκου μαγιό και εσωρούχων πολυτελείας, έχει να κάνει με ένα νέο opening. O ERES ανοίγει τις πόρτες του στη Μύκονο. Πρόκειται για τη δεύτερη μπουτίκ του οίκου στην Ελλάδα η οποία στεγάζεται σε ένα χώρο 135m2 και έρχεται 3 χρόνια μετά τη δημιουργία της πρώτης μπουτίκ του οίκου στην Αθήνα. Το νέο κατάστημα, όντας το 58οκατάστημα λιανικής παγκοσμίως, αποτελεί ένα μείγμα κομψότητας και απλότητας, εμπεριέχοντας παράλληλα ένα νέο και μοναδικό conceptστησίματος.

Η αρχιτεκτονική του, εμπνευσμένη από καλοκαιρινά τοπία και παραλίες, συνδυάζει μοντέρνα και φυσικά συστατικά, όπως το σχοινί και ο χαλκός. Μια κομψή, φωτεινή ατμόσφαιρα, που τονίζει τα χρώματα της καλοκαιρινής κολεξιόν!
Η νέα μπουτίκ η οποία στεγάζεται στο πολυτελές NammosVillage, θα διαθέτει τις κολεξιόν μαγιό και εσωρούχων της συλλογής Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017.

Info: ERES Μύκονος
NammosVillage
Παραλία Ψαρού
Ωράριο καταστήματος:
Δευτέρα έως Κυριακή 11:00π.μ. έως 23:00μ.μ.