Μπορείς να κάνεις fashion statement με ένα καλάθι από τα ΙΚΕΑ... και αυτό είναι απλά υπέροχο!

Μπορείς να κάνεις fashion statement με ένα καλάθι από τα ΙΚΕΑ... και αυτό είναι απλά υπέροχο!

Ας δούμε όλες τις στυλάτες χρήσεις ενός αντικειμένου που κοστίζει μόνο 9,99 Ευρώ.

customise basket bag 230693 1501091714807 main.640x0c
dws
customise basket bag 230693 1501092224520 image.640x0c
customise basket bag 230693 1501092225512 image.640x0c

Το όνομα «Avigail Collins» μπορεί να μην ηχεί γνώριμο στα αυτιά σου και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Αν όμως αναρωτιέσαι ποιος κρύβεται πίσω από τις πιο εμπνευσμένες εμφανίσεις της Rihanna και της Kim Kardashian, και ποια επιμελείται τα ψαγμένα outfits των It-girls του Λονδίνου, τότε αυτό το όνομα είναι η απάντηση στις απορίες σου. Η Αγγλίδα στυλίστρια, αγαπημένη των Daisy Lowe και Lorde, μεταξύ άλλων, είναι μια fashion connoisseur που δεν έχουμε να ακούσουμε ευλαβικά όταν προτείνει κάποιο νέο trend ή λέει την γνώμη της για τις πολλαπλές χρήσεις ενός αντικειμένου που μπορεί να μην σου φαίνεται ιδιαίτερα fashionable με την πρώτη ματιά.

H Avigail Collins
Αυτό ακριβώς συνέβη με την τελευταία ανάρτησή της στο Who What Where, στο βρετανικό site μόδας με το οποίο συνεργάζεται. Εκεί μας μίλησε –μας έγραψε για να είμαστε ακριβείς- για την πρόσφατη «ανακάλυψη» της στα ΙΚΕΑ που δεν είναι άλλη από το διακοσμητικό ψάθινο καλάθι FLADIS, το οποίο κοστίζει μόνο 9,99 Ευρώ και μπορεί να σου φανεί πολύ πιο χρήσιμο από το να βάζεις μέσα τα φρούτα ή τα περιοδικά σου.

Καλάθι FLADIS, IKEA
«Όταν το αγόρασα είχα στο μυαλό μου να το βάλω στο δωμάτιο του γιου μου για να βάζει μέσα τα παιχνίδια του, κοιτώντας το όμως με μεγαλύτερη προσοχή και βλέποντας γύρω μου τον ‘πανικό’ που έχουν προκαλέσεις οι ψάθινες τσάντες, οι οποίες έχουν κατακλύσει το Instagram, είπα να κάνω ένα πείραμα», δήλωσε η Avigail. Το πείραμα της αφορούσε το να το κρατήσει ως πρωινή τσάντα, να το συνδυάσει με ένα ρομαντικό, λευκό φόρεμα και να βγει έξω με αυτό. Όπως περιγράφει αναλυτικά στο άρθρο της, κόσμος στον δρόμο την σταματούσε και την ρωτούσε πόσο έχει αγοράσει την τσάντα της και αν μπορούν να την βρουν κάπου. Η Collins, σαν κάθε καλή υπερ-στυλίστρια που σέβεται τον εαυτό της, προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω αυτή την ανακάλυψή της και καινούργια στυλιστική της εμμονή: Έδειξε τρόπους να διακοσμήσεις το δικό σου καλάθι-τσάντα, είτε πλέκοντας μια κορδέλα στις λαβές του, είτε δένοντάς την απλά φιόγκο. Chic και girly επιλογή για καλοκαιρινή τσάντα! Γιατί δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει πως η «αγαπημένη σου It-bag» πρέπει να είναι πανάκριβη!
Πρώτος τρόπος να τη διακοσμήσεις

Δεύτερος τρόπος να τη διακοσμήσεις