Τι φόρεσαν η Lottie Moss και ο Rafferty Law στην έκθεση Bread&Butter by Zalando στο Βερολίνο;

Τι φόρεσαν η Lottie Moss και ο Rafferty Law στην έκθεση Bread&Butter by Zalando στο Βερολίνο;

Τα πιο cool outfits που έχουμε δει τελευταία!

xanew
xa2new
cjsjcsmew

Τα μοντέλα από τη Βρετανία Lottie Moss, αδερφή της Kate Moss και Rafferty Law, γιος του Jude Law, φόρεσαν Hilfiger Denim στην έκθεση «Bread & Butter by Zalando, The Festival of Style and Culture» στο Βερολίνο στις αρχές του μήνα. Η Lottie Moss φόρεσε ένα μαύρο oversized φούτερ-φόρεμα με iconic λογότυπο από τη HilfigerDenimXZalando capsule συλλογή.

Ο Rafferty Law φόρεσε μια άσπρη μακριά μπλούζα με iconic λογότυπο, ένα color-block graphic πουλόβερ από τη HilfigerDenimXZalando capsule συλλογή, με μαύρες μπότες και γκρι χαλαρό παντελόνι από τη Hilfiger Denim συλλογή για τον χειμώνα του 2017.

Η αποκλειστική HilfigerDenimXZalando capsule συλλογή γιορτάζει την ακατέργαστη κορυφή της Νέας Υόρκης. Τα βασικά κλασικά αθλητικά και street ρούχα συνδυάζονται με τα σύγχρονα κολεγιακά στυλ, επανερμηνευμένα με το Hilfiger Denim twist. Η capsule συλλογή διαθέτει χαλαρές χαρακτηριστικές σιλουέτες με γραφικά και μια μοναδική μονοχρωματική παλέτα που τονίζεται από το ροζ χρυσό και την κόκκινη υπογραφή Tommy Hilfiger.

Η HilfigerDenimXZalando συλλογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο zalando.com.

Η Hilfiger Denim συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.