H Gigi Hadid απέδειξε για ακόμα μία φορά γιατί αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο μοντέλο στον κόσμο

H Gigi Hadid απέδειξε για ακόμα μία φορά γιατί αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο μοντέλο στον κόσμο

Έκλεισε το fashion show της Anna Sui φορώντας μόνο το ένα της παπούτσι. Και οι περισσότεροι δεν το κατάλαβαν!

H Gigi Hadid δεν είναι απλά το καλύτερο μοντέλο στον κόσμο γιατί είναι περιζήτητη και κλείνει τα πιο ακριβοπληρωμένα συμβόλαια. Είναι το καλύτερο μοντέλο στον κόσμο γιατί μπορεί να διαχειρίζεται τις «κρίσεις», το ίδιο καλά με τις επιτυχίες.

1249542 18452189

Και στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης που διαδραματίζεται τώρα, η Gigi έδειξε την κλάση της ως supermodel, χάνοντας το ένα παπούτσι της και συνεχίζοντας την επίδειξη μόδας του Oίκου Anna Sui, σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα.

Φορώντας ένα υπέροχο maxi linderie dress με παγιέτες και ένα κιμονό με φτερά από πάνω, ολοκλήρωνε το bohemian look της με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα τα οποία είχε βάλει πάνω από μαύρα διάφανα καλτσάκια. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που εμφανιζόταν στο συγκεκριμένο catwalk η Gigi και με αυτό το outfit θα «έκλεινε» και το show μαζί με την αδερφή της, Bella.

1249543 18452300

Πράγμα το οποίο και έκανε «υποβασταζόμενη» από την μικρή Hadid και ισορροπώντας επιδέξια στο ένα της πόδι. Κανείς δεν είδε ακριβώς την στιγμή που έχασε το πέδιλό της, ούτε την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, αλλά το σίγουρο είναι ότι για αρκετή ώρα δεν είχε καταλάβει κανείς, από τους θεατές που παρακολουθούσαν live την επίδειξη, το παραμικρό! Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του επαγγελματισμός, τότε ποιος είναι;

Εδώ την βλέπουμε στην πρώτη της εμφάνιση στο show της Anna Sui