Τα must have look του Χειμώνα από την TommyXGigi συλλογή

Τα must have look του Χειμώνα από την TommyXGigi συλλογή

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αυτή η εποχή σε βρίσκει να αναζητείς τρόπους να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και να βρεις τα must have look του φετινού Χειμώνα! Κάνεις εξορμήσεις στα αγαπημένα σου καταστήματα, «σερφάρεις» στο Διαδίκτυο για να βρεις τα πιο στυλάτα outfits και έχεις τα μάτια σου «καρφωμένα» στο Instagram για να δεις τι φορούν οι αγαπημένες σου celebrities. Αλήθεια, ποια είναι τα look που προτιμά η Gigi Hadid; Ποιες είναι, άραγε, αυτή τη στιγμή οι «hot» τάσεις της μόδας; Εμείς κάναμε ήδη μια μικρή έρευνα και ανακαλύψαμε τα trends που αναμένεται να επικρατήσουν αυτή τη σεζόν. Για να μην χάνεσαι άλλο στο ψάξιμο, λοιπόν, στα παρουσιάζουμε και ελπίζουμε να σε εμπνεύσουν.

Πηγή έμπνευσης για εμάς αποτέλεσε η συλλογή TommyXGigi και φυσικά το style icon, Gigi Hadid! Tολμηρή, χαλαρή και απλά… cool, αυτή η συλλογή θα σε βοηθήσει να πετύχεις τα must have looks του Χειμώνα.

Διάθεση επαναστατική με τον «αέρα» των 90s

Ναι, η μόδα κάνει κύκλους και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσαμε να ενθουσιαστούμε περισσότερο, βλέποντας τις «καυτές» τάσεις των 90s

να επιστρέφουν, περισσότερο εντυπωσιακές και σίγουρα περισσότερο εκλεπτυσμένες, όπως εκείνες που ανακαλύψαμε στη συλλογή TommyXGigi. Δες το συνδυασμό της Gigi στην παρακάτω φωτογραφία και θα καταλάβεις!

87543

«Παίξε» με τις αντιθέσεις

Μπορεί να μην είσαι προετοιμασμένη, αλλά αν θέλεις να είσαι και φέτος στη μόδα, τότε πρέπει να ρισκάρεις και να «παίξεις» με τις αντιθέσεις στα look. Μην φοβηθείς να συνδυάσεις διαφορετικά στυλ, χρώματα και υφάσματα, για να έχεις ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

bvreowgs

Φόρεσε το αγαπημένο σου skinny jean με ένα μικροσκοπικό top ή συνδύασε το χαλαρό blue τζιν με τα σκισίματα με ένα άνετο φούτερ, όπως το έκανε και η Gigi Hadid.

gigiiiii

Oversize αναλογίες με αθλητικές επιρροές

Μust για τον φετινό Χειμώνα είναι και τα oversize outfits, όπως εκείνα που θα βρεις στη συλλογή TommyXGigi. Μπλούζες, παντελόνια, jacket και τσάντες: Δεν υπάρχει πιο «hot» τάση από το να βάλεις μια αθλητική «πινελιά» στα look σου, ακόμη κι όταν ετοιμάζεσαι για βραδινή έξοδο.

gigoulaaaaaa

Rock ‘n roll κορίτσι

Το αγαπάς και το θέλεις διότι σε κάνει να αισθάνεσαι σέξι και την ίδια ώρα, απίστευτα δυναμική. Ο λόγος για το rock ‘n roll look το οποίο θα φορεθεί και φέτος πολύ. Είναι ένα από τα στυλ που λατρεύει η Gigi και το επιλέγει συχνά, όταν κάνει τις βόλτες της στο Λος Άντζελες, συντροφιά με τις διάσημες φίλες της. Αστέρια, καρφιά και rock λεπτομέρειες θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη διαφορά. Αξίζει, επίσης, να θυμάσαι ότι ένα από τα πιο hot και rock trends της σεζόν είναι τα μαύρα διχτυωτά καλσόν και τα καλτσάκια.

gigaraarrarararara

Ναι, τα must have look του φετινού Χειμώνα που θα βρεις στην TommyXGigi συλλογή, σε θέλουν τολμηρή, χαλαρή και απίστευτα cool. Το βασικό είναι να αισθάνεσαι άνετα με τον εαυτό σου και τα ρούχα σου από το πρωί μέχρι το βράδυ και κυρίως, να νιώθεις ότι τα outfits και τα items που φοράς εκφράζουν το στυλ και την προσωπικότητά σου!

Η TommyXGigi συλλογή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger και σημεία πώλησης στην Ελλάδα.