Αν πρέπει να αποκτήσεις μόνο ένα εμπριμέ κομμάτι φέτος τον χειμώνα φρόντισε να είναι αυτό

Αν πρέπει να αποκτήσεις μόνο ένα εμπριμέ κομμάτι φέτος τον χειμώνα φρόντισε να είναι αυτό

To πουά δεν είναι μόνο καλοκαιρινό μοτίβο και σου εξηγούμε αμέσως τον λόγο.

Aυτή τη σεζόν έχουμε δει την επιστροφή πολλών retro prints. Aπό τα μεγάλα καρό (aka gingham) μέχρι τα πολύχρωμα πουά και τα vintage liberty prints (λεπτά λουλουδάτα μοτίβα) οι street style εμφανίσεις των fashion connoisseur είχαν μέχρι στιγμής μία νοσταλγικότητα και έναν ρομαντισμό, ο οποίος εκφραζόταν με κομμάτια στα συγκεκριμένα ντεσέν. Τα οποία αν τα συνδυάσεις με πιο αυστηρά, μονόχρωμα, γεωμετρικά και denim ρούχα, δημιουργείς mix&match σύνολα, ικανά να εντυπωσιάσουν και το πιο απαιτητικά αισθητικά κοινό.

Το retro μοτίβο όμως της νέας σεζόν είναι ένα! Το είδαμε στις συλλογές των Οίκων Versace και Diane von Furstenberg για τη σεζόν F/W 2017-18 και στα πρόσφατα post των fashion bloggers: Lucy Williams και Aimee Song.
Αναφερόμαστε στο ασπρόμαυρο πουά ντεσέν.

Με κόκκινο κραγιόν σου έρχονται εικόνες από τις κομψές νοικοκυρές των 60s στο μυαλό, ενώ αν το δεις σε σύνολο με δερμάτινα κομμάτια, είναι πιο 80s το αποτέλεσμα. Αν λοιπόν αγοράσεις ένα και μόνο ένα printed κομμάτι φέτος τον χειμώνα, φρόντισε να είναι αυτό το ασπρόμαυρο πουά! Θα δώσει μια νότα ανεπιτήδευτης φινέτσας και ανεμελιάς ακόμα και αν το κρύψεις κάτω από «βαριά» παλτό και πολύπλοκα πανωφόρια. Είναι και στυλάτο και fashionable και αυτό δεν το αφήνει να κρυφτεί... παρά μόνο να ξεχωρίσει.