Έxεις σκεφτεί ποτέ να αποκτήσεις customized ημερολόγιο και θήκη για το κινητό σου;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Έxεις σκεφτεί ποτέ να αποκτήσεις customized ημερολόγιο και θήκη για το κινητό σου;

Aν ναι, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς το site της MY Sweet Invitation.

Scrollάροντας στο Instagram εμφανίστηκαν στο news feed μας διάφορες κομψές συνθέσεις από ημερολόγια και θήκες κινητών με botanical prints, το σχέδιο του μαρμάρου, floral μοτίβα και ασπρόμαυρα σκίτσα κομψών γυναικών. Μερικά από αυτά μάλιστα έγραφαν πάνω τους το όνομα της ιδιοκτήτριας, δημιουργώντας την αίσθηση της εξατομικευμένης κομψότητας ακόμα και σε ένα τέτοιου είδους αξεσουάρ. Τότε προφανώς και ψάξαμε το lifestyle brand που κρύβεται πίσω από αυτά και η ανακάλυψή μας ήταν πέρα από chic και πολύ πολύ γλυκιά. Το όνομα αυτής; «MY Sweet Invitation». Η «δική μας γλυκιά πρόσκληση» είναι μία ελληνική εταιρία που ασχολείται με προϊόντα stationery, έχει την έδρα της στην Αθήνα και ιδρύθηκε από τη Σοφία Χωριατέλλη το 2006. Άρχισε ως μικρή επιχείρηση και εξελίχθηκε σε ένα international e-Shop, το οποίο επίσημα ξεκίνησε online μέσα από το www.mysweetinvitation.com τον Ιανουάριο του 2016, έπειτα από ολοκληρωτικό rebranding.

Βασικό χαρακτηριστικό της αποτελεί η εικονογράφηση (hand drawn illustration) των stationery προϊόντων της. Σκοπός της είναι να διευρύνουν την ποικιλία σχεδίων και προϊόντων τους, καθώς και να αναπτυχθούν μέσα από τη συνεργασία τους με άλλες επιχειρήσεις, stationery brands, designers και illustrators από όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο ανανεώνουν τις συλλογές τους με διεθνείς συνεργασίες με fashion illustrators. Για την σεζόν 17/18 συνεργάστηκαν με την Majia Tomljanovic από την Κροατία, έχοντας ταυτόχρονα αποκλειστική συνεργασία με την Virginia Romo από την Γερμανία. Η ομάδα της MSI επιμελείται προσωπικά όλες τις διαδικασίες και διεκπεραιώσεις των παραγγελιών, από τη φωτογράφιση προϊόντων, τα social media έως και το shipping. Τι μπορείς να βρεις στο site τους; Μία μεγάλη ποικιλία από fashionable γραφικά σχέδια για τα προϊόντα που θες να αποκτήσεις, personalized notepads, ημερολόγια, θήκες κινητών, είδη διακόσμησης, ευχετήριες κάρτες και weekly planners. Kαι ποιον πρέπει να «ευχαριστείς» για αυτή την πρωτοποριακή ιδέα; Την Σοφία Χωριατέλλη, founder & creative director της MSI. H Σοφία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Από 13 ετών, βοηθώντας στην οικογενειακή επιχείρηση, συνειδητοποίησε πως η ιδέα της επιχειρηματικότητας προέρχεται από μία εσωτερική ανάγκη και καθορίζει την προσωπικότητα της. Αυτός ήταν κι ο κύριος λόγος που στα 18 της, άφησε τις σπουδές της και έγινε full-time entrepreneur . Ως creative director, η Σοφία επιβλέπει τη δημιουργική κατεύθυνση και προώθηση του brand της, το marketing, την επιχειρηματική στρατηγική και την ανάπτυξη των προϊόντων της. Επίσης, είναι υπεύθυνη για την καλλιέργεια των επιχειρηματικών σχέσεων, τη διασφάλιση ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, τα οικονομικά και τη συνολική γενική επίβλεψη και καθοδήγηση των ενεργειών της επιχείρησης καθώς και της ομάδας της. Εμείς θέλουμε να προσθέσουμε πως είναι υπεύθυνη και για τις πιο chic θήκες κινητού που έχουμε δει ποτέ! «Ο Κόσμος της Σοφίας» είναι πολύ «γλυκός» τελικά και μας «προσκαλεί» να τον ανακαλύψουμε…