Τα rock παπούτσια που φορούν όλες οι fashion bloggers και πού θα τα βρεις

Τα rock παπούτσια που φορούν όλες οι fashion bloggers και πού θα τα βρεις

Αν υπάρχει ένα look το οποίο όλες οι αγαπημένες σου fashion bloggers «τιμούν» ήδη από τις αρχές Σεπτεμβρίου, τότε αυτό είναι το rock. Ναι, δεν υπάρχουν αμφιβολίες και ερωτηματικά για την τάση που θα επικρατήσει στη μόδα τον φετινό Χειμώνα. Αυτό το γνωρίζουν καλά τα style icons που «ακολουθείς» στο Instagram τα οποία φορούν τα πιο εντυπωσιακά outfits και αξεσουάρ της σεζόν και σε καλούν να ακολουθήσεις κι εσύ τα στυλιστικά τους βήματα.

Φέτος, όμως, η μόδα δεν μένει μόνο στα ρούχα αλλά φτάνει μέχρι τα παπούτσια με τις fashion influencers ανά τον κόσμο να μην μπορούν να αποχωριστούν τα αγαπημένα τους rock και δερμάτινα μποτάκια!

Αντλώντας έμπνευση από τις αγαπημένες μας bloggers και τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς για τη μόδα στο Instagram, ετοιμάσαμε μια λίστα με τα παπούτσια που πρέπει να αποκτήσεις αυτόν τον Χειμώνα. Ακόμη κι αν δεν λατρεύεις όλα τα νέα trends, οι επιλογές που υπάρχουν είναι πολλές και ποικίλες και σίγουρα θα καλύψουν τις απαιτήσεις σου. Μια ματιά στη νέα συλλογή της Adam's Shoes θα σε πείσει.

Rock αρβυλάκια και μποτάκια

Τα rock αρβυλάκια με τα τρουκς και τις μεταλλικές λεπτομέρειες είναι ότι πιο «hot» κυκλοφορεί στα υποδήματα αυτή τη σεζόν. Θα ανακαλύψεις πολλές εναλλακτικές για να συνοδεύσεις τα look σου και να κάνεις εντυπωσιακές εμφανίσεις. Δες ποιες ξεχωρίσαμε εμείς.

aaaaaaaaaaaaaaaa

Adam's Shoes

Ενναλακτικά, μπορείς να επιλέξεις μοντέρνα δερμάτινα μποτάκια για να κάνεις πολλούς rock συνδυασμούς. Φόρεσέ τα με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι ή το μαύρο φόρεμα που αγόρασες πρόσφατα. Φυσικά, μην ξεχάσεις να βάλεις το δερμάτινο jacket σου προτού φύγεις από το σπίτι.

6eghwdaasdfwefawef

Και οι μπότες φέτος είναι rock

Rock είναι φέτος και οι μπότες που θα σε συνοδεύσουν στο γραφείο, το ραντεβού και τη βραδινή σου έξοδο. Να θυμάσαι πως τον Χειμώνα του 2018, θα φορεθούν πολύ οι μπότες με τις χοντρές τρακτερωτές σόλες και οι εντυπωσιακές και άκρως θηλυκές overknee.

000000000000
gdjsghsg copy

Flat και casual

Κάθε γυναίκα που τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ ξέρει καλά ότι δεν μπορεί να μην έχει στη διάθεσή της τουλάχιστον δύο ζευγάρια χαμηλά παπούτσια για να αλλάζει συχνά και να είναι άνετη. Είναι ό,τι πρέπει για ό,τι γραφείο και θα τα χρειαστείς κι εσύ! Η μόδα φέτος επιτάσσει κομψά, casual υποδήματα σε δέρμα ή καστόρ, ενώ «must» είναι και τα flatform sneakers.

sneakersrrsrsrsrs
bnbvgdfg

Ανανέωση τώρα

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να ανανεωθείς από τον κορυφή έως τα νύχια και να βρεις τα rock items που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις φέτος τον Χειμώνα. Στη νέα collection που υπογράφει η Adam's Shoes, την οποία και θα βρεις στην ιστοσελίδα www.adamsshoes.gr, οι επιλογές είναι πολλές αλλά με γνώμονα το προσωπικό σου στυλ θα βρεις σίγουρα τις κατάλληλες για εσένα.

Για περισσότερες πληροφορίες: Αθήνα 210- 9024435, Θεσσαλονίκη 2310-682222, Κύπρος 357-22-346151