Αυτό είναι το αξεσουάρ που έχει ξετρελάνει τις celebrities σε όλο τον κόσμο

Αυτό είναι το αξεσουάρ που έχει ξετρελάνει τις celebrities σε όλο τον κόσμο

Μπορεί να έχει retro στοιχεία αλλά δεν παύει να είναι στυλάτο ακόμα και σήμερα.

this accessory is taking over the celebrity world 2396582.600x0c
this accessory is taking over the celebrity world 2396587.600x0c
this accessory is taking over the celebrity world 2396588.600x0c

Ένα cult αξεσουάρ, που έχει τις στυλιστικές του ρίζες πίσω στα 70s, πρωταγωνιστεί και πάλι στην fashion σκηνή και πολύ χαιρόμαστε για αυτό. Είναι κομψό, «πιάνει το κοινό» των 90s που λάτρευε τα logos, αλλά την ίδια στιγμή έχει και έναν ελαφρώς παλιομοδίτικο χαρακτήρα που το κάνει γοητευτικό. Μιλάμε για την κλασική, δερμάτινη Gucci ζώνη με τα χαρακτηριστικό σήμα του Ιταλικού Οίκου Μόδας στην αγκράφα.

H Dakota Johnson
Τα «πλεγμένα G» δεν τα βλέπουμε φέτος μόνο σε ρετρό φωτογραφίες και ρούχα άλλης εποχής, αλλά στις πιο «ψαγμένες» και σοφιστικέ εμφανίσεις των Hollywood stars που συνδυάζουν αυτό το ιδιαίτερο αξεσουάρ με πάρα πολλούς νέους τρόπους. Η Κendall Jenner τη φόρεσε με στενό παντελόνι καμπάνα και animal printed παλτό και φυσικά ήταν υπερβολικά sexy και rock.

H Miranda Kerr
H Dakota Johnson με ψηλόμεσο, μαύρο jean και edgy πανωφόρι με τρουκς και κεντήματα, για ένα ελαφρώς «πειραγμένο» σπανιόλικο στυλ. Ενώ η Miranda Kerr με μεταλλιζέ πουκάμισο και τσόκερ, όσο πρέπει 80s και όσο πρέπει sexy. Ένα αξεσουάρ-passepartout που μπορείς να φορέσεις σχεδόν με όλα σου τα ρούχα, αρκεί να μην έχουν και εκείνα κάποιο ευδιάκριτο logo του brand τους γιατί τότε το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλτ, αλλά κάποια άλλη προσφιλή μας λέξη από «κ»… κιτς!

H Kendall Jenner