Fashion Joyride: Ζήσε τη μαγεία των γιορτών στα notos μέσα από τις υπέροχες βιτρίνες τους

Fashion Joyride: Ζήσε τη μαγεία των γιορτών στα notos μέσα από τις υπέροχες βιτρίνες τους

Φέτος τα Χριστούγεννα, «ταξίδεψε» με το μαγικό τσίρκο των πολυκαταστημάτων notos και ανακαλύψε όλες τις μοναδικές συλλογές που θα σε κάνουν να λάμψεις!

DSC 1750
DSC 1754
DSC 1773
DSC 1803

Τα πολυκαταστήματα notos έβαλαν τα γιορτινά τους και μας καλούν να ζήσουμε και πάλι μοναδικές shopping εμπειρίες. Φέτος τα Χριστούγεννα, έχουν το άρωμα μιας γλυκιάς νοσταλγίας…ένα άρωμα παιδικών χρόνων που ξετυλίγεται μέσα από ένα πολύχρωμο τσίρκο. Τα notos σε συνεργασία με την Toolbox, μια ομάδα διακοσμητών και γραφιστών που δραστηριοποιείται στον τομέα της διακόσμησης και του Visual Merchandising από το 2000, δημιούργησαν ένα μοναδικό vintage περιβάλλον που συνδυάζει κάτι από τη μαγεία των Χριστουγέννων και τις μνήμες παιδικών χρόνων που ξυπνάει σε όλους μας το τσίρκο!

Ρόδες, κανόνια, πολύχρωμες κορίνες, αλογάκια και καρουσέλ είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τον γιορτινό χαρακτήρα των πολυκαταστημάτων και μας ταξιδεύουν φέτος τα Χριστούγεννα, σε ένα μαγικό μέρος.Η ιδέα του τσίρκου γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη των πολυκαταστημάτων να δώσουν στις φετινές γιορτές ένα νοσταλγικό αλλά και χαρούμενο χαρακτήρα, κάτι που να μας γυρνάει πίσω σε όμορφα πολύχρωμα χρόνια, χωρίς όμως να στερείται της signature κομψότητας των brands που φιλοξενούν στους ορόφους τους τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Έντονα φώτα και χρυσόσκονη σηματοδοτούν τις φετινές γιορτές, κι αναδεικνύουν την προσπάθεια των notos να αγγίξουν τους καταναλωτές ξυπνώντας τους συναισθήματα και μνήμες από τα παιδικά τους χρόνια φέρνοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων στην καθημερινότητά τους χαρίζοντας χαρά, χρώματα και λάμψη. Για το υπέροχο αυτό αποτέλεσμα χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα από σαράντα κυβικά φελιζόλ τα οποία σκαλίστηκαν και βάφτηκαν στο χέρι, ενώ περισσότερα από 7.500 χριστουγεννιάτικα λαμπάκια αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τον γιορτινό χαρακτήρα των πολυκαταστημάτων. Όλοι περιμένουν με χαρά τις γιορτές των Χριστουγέννων και τις μαγευτικές βόλτες στις στολισμένες πόλεις και οι βιτρίνες των notos φέτος καταφέρνουν να μεταφέρουν όποιον σταθεί μπροστά τους σε ένα μαγικό τσίρκο, που ξυπνάει τις πιο όμορφες αναμνήσεις τους.

Enjoy the Fashion Joyride που χαρίζουν για φέτος τα πολυκαταστήματα notos, αφέσου στη μαγεία των γιορτών και κάνε την Christmas shopping εμπειρία αξέχαστη!