Rename: Tα καταστήματα και οι συλλογές Hilfiger Denim μετονομάζονται σε Tommy Jeans

Rename: Tα καταστήματα και οι συλλογές Hilfiger Denim μετονομάζονται σε Tommy Jeans

Με τις ίδιες γραμμές, το ίδιο αγαπημένα, με νέο όνομα!

th psp18 tommyjeans men look12 detail01 ok
th psp18 tommyjeans women look02 ok

Το Tommy Hilfiger group,.μετονομάζει τις συλλογές Hilfiger Denim σε TOMMY JEANS, ξεκινώντας με τη συλλογή Άνοιξη 2018. Βασιζόμενοι στην ισχυρή δυναμική του σήματος TOMMY HILFIGER σήμερα και της παγκοσμίως εδραιωμένης κατηγορίας denim, η εξέλιξη αυτή θα ανοίξει περαιτέρω ευκαιρίες ανάπτυξης και θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην επόμενη γενιά καταναλωτών. "Το Denim ήταν πάντα βασικό στοιχείο στην καρδιά του κλασικού αμερικάνικου στυλ μας", δήλωσε ο Tommy Hilfiger. "Τα TOMMY JEANS έβαλαν τη μάρκα μας στον χάρτη της μόδας και το έκαναν cool.

Φέρνοντας το αυθεντικό denim label και πάλι στο προσκήνιο, αναγνωρίζεται η μακρόχρονη ιστορία του εορτασμού της pop κουλτούρας με εμπνευσμένα και μοναδικά denim στυλ, τα οποία αγαπούν οι πελάτες του brand. «’Έχουμε χτίσει ένα σημαντικό παγκόσμιο denim brand, που γιορτάζει το DNA και την κληρονομιά της Tommy Hilfiger, έχοντας απήχηση σε όλους τους Tommy οπαδούς από όλο τον κόσμο», λέει ο Avery Baker, Chief Brand Officer της Tommy Hilfiger. «Υπάρχει μια τεράστια δυναμική γύρω από αυτό τον επιχειρηματικό χώρο, η οποία οδηγείται από μία φρέσκια στρατηγική γύρω από το προϊόν και από ένα νέο κύμα από influencers. Αυτή η μετάβαση αντανακλά τη δέσμευση μας να επιταχύνουμε την ανάπτυξη και τη ζήτηση για το label TOMMY JEANS στους νέους millennials και Generation Z καταναλωτές μας παγκοσμίως».

Πρόσφατα, το TOMMY JEANS label χρησιμοποιήθηκε στη logo-inspired capsule συλλογή στο πλαίσιο της HILFIGER DENIM συλλογής, και σύντομα το TOMMY JEANS label θα χρησιμοποιείται σε όλο το denim business μας. Εμπνευσμένο από τα κλασικά Αμερικανικά denim με μία πιο μοντέρνα εκδοχή, το νέο λογότυπο TOMMY JEANS θα συνεχίσει να εμφανίζεται στο εμβληματικό “stretch flag” λογότυπό μας. Η Special edition TOMMY JEANS capsule συλλογή, θα συνεχίσει να είναι μέρος του ευρύτερου TOMMY JEANS label, όντας η πιο υψηλή έκφραση της denim κληρονομιάς μας, αναζωογονώντας τα iconic στυλ μας με ένα φρέσκο σημερινό twist. Η Spring 2018 TOMMY JEANS συλλογή γιορτάζει τα αρχεία του TOMMY HILFIGER. Η συλλογή βάζει ένα ασεβές twist στην κληρονομιά του brand, επαναπροσδιορίζοντας τα iconic TOMMY JEANS ρούχα με μία μοντέρνα και νεανική ενέργεια. Το αποτέλεσμα είναι μία fashion-forward συλλογή, η οποία ενώνει τις sport και τις κολεγιακές / preppy επιρροές. Είναι μία φρέσκια αντίληψη των denim originals με έναν street χαρακτήρα.

264f9e01 dd3b 494d a102 5f1fffc0e31c copy
tommy emailer

ΠΑΛΑΙΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ - ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ