Βρήκαμε τα παπούτσια των Ελληνίδων celebrities που θα πάρεις και εσύ

Βρήκαμε τα παπούτσια των Ελληνίδων celebrities που θα πάρεις και εσύ

Ποιες είναι οι πιο hot τάσεις στα παπούτσια για τη νέα σεζόν; Εμπνευστήκαμε από τις εμφανίσεις των αγαπημένων μας celebrities και κάναμε μία λίστα με τις καλύτερες επιλογές που θα φορεθούν πολύ. Σουέντ mules, μπότες πάνω από το γόνατο, εντυπωσιακά μποτάκια και κομψές γόβες…

Όπως παρατηρήσαμε στην έρευνά μας, οι δημοφιλείς σταρ, κάνουν διαφορετικές επιλογές για τις καθημερινές τους εμφανίσεις, ανάλογα με το προσωπικό τους γούστο και στυλ. Κοινό τους σημείο; Όλες επιλέγουν MIGATO, τη δημοφιλή εταιρεία που προσφέρει άνετες, κομψές και οικονομικές λύσεις.

kagia

Η Βίκυ Καγιά, που διανύει τη δεύτερή της εγκυμοσύνη, επενδύει στην άνεση και επιλέγει ένα flat ζευγάρι μαύρα mules με σουέντ υφή και έναν μεγάλο εντυπωσιακό διακοσμητικό φιόγκο, που προσδίδει μία ιδιαίτερη πινελιά στη χαλαρή της εμφάνιση!

Μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

karavatouuu

Η Κατερίνα Καραβάτου «κλέβει» την παράσταση και συγκεντρώνει πάνω της τα βλέμματα με μαύρες peep toe ψηλοτάκουνες μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο και αναδεικνύουν την κομψή φιγούρα της. Το λεπτό τακούνι και η σουέντ υφή τους, τις κάνουν ένα πραγματικά ξεχωριστό και επιβλητικό κομμάτι, που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα καμίας γυναίκας!

Μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

theona

Η Τζένη Θεωνά δεν διστάζει να επιλέξει χρώμα σε μία «παιχνιδιάρικη» εμφάνιση την οποία απογειώνει με το πιο girly και ταυτόχρονα σέξυ ζευγάρι παπούτσια. Οι ροζ βελούδινες γόβες με χιαστί λουράκια είναι μία τολμηρή επιλογή που σίγουρα θα λατρέψεις και εσύ!

Μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

atsaliii

Θέλεις να λάμψεις πραγματικά; Ακολούθησε τα βήματα της Θεσσαλονικιάς δημοσιογράφου Σοφίας Τουντούρη που κάνει τη διαφορά περπατώντας πάνω στις ψηλοτάκουνες ατσαλί μπότες της, που φτάνουν πάνω από το γόνατο. Το ελαστικό γυαλιστερό τους ύφασμα με glitter dust «αγκαλιάζει» το πόδι όμορφα και τονίζει το «δυνατό» της σημείο!

Μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

elenhhh

Αν σου αρέσουν οι casual και chic εμφανίσεις, ακολούθησε το παράδειγμα της πρωταγωνίστριας στο «Κόκκινο Νυφικό», Ελένης Βαΐτσου, που φοράει ταμπά ψηλοτάκουνα μποτάκια με σουέντ υφή, σούρες και ένα διακριτικό διακοσμητικό κορδόνι. Είναι ιδανικές για να τις φοράς από το πρωί, μέχρι το βράδυ.

Μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Επένδυσε και εσύ σε ένα καλό ζευγάρι παπούτσια, για να μπορείς να κινείσαι με άνεση και κομψότητα κάθε στιγμή της ημέρας.

Περισσότερες επιλογές θα βρεις στη σελίδα της MIGATO, όπου μπορείς να κάνεις εύκολα και γρήγορα τις online αγορές σου!