4 tips για να περάσεις τέλεια του Αγίου Βαλεντίνου (όποια και αν είναι η προσωπική σου κατάσταση)

4 tips για να περάσεις τέλεια του Αγίου Βαλεντίνου (όποια και αν είναι η προσωπική σου κατάσταση)

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί μια υπέροχη αφορμή για να γιορτάσεις κάθε είδους αγάπη.

Είτε βρίσκεσαι σε σχέση αυτή την εποχή, είτε είσαι μόνη, το σίγουρο είναι πως ο πλανήτης Γη μπαίνει σιγά σιγά σε mood ρομαντικό, καθώς ετοιμάζεται να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δώρα, λουλούδια, ραντεβού, αγκαλιές, φιλιά και λόγια τρυφερά μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και εσύ νιώθεις ένα άγχος που δεν έχεις βρει ακόμη το ιδανικό ταίρι ή, γιατί απλούστατα, δεν ξέρεις αν ο καλός σου θα καταφέρει να σου πάρει φέτος το δώρο που πραγματικά θέλεις.

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί μια υπέροχη αφορμή για να γιορτάσεις κάθε είδους αγάπη. Το πώς θα τη γιορτάσεις εξαρτάται από εσένα. Το σίγουρο είναι, όμως, ότι υπάρχουν 4 tips που μπορούν να σε βοηθήσουν να διασκεδάσεις στις 14 Φεβρουαρίου, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι.

Είσαι μόνη; Βγες με την κολλητή σου και γιορτάστε τη φιλία σας

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί αναμφισβήτητα τη γιορτή του Έρωτα αλλά και τη γιορτή της πραγματικής και αληθινής αγάπης, όπως εκείνης που νιώθεις για την καλύτερή σου φίλη. Αν είσαι single, δεν χρειάζεται να μείνεις στο σπίτι στις 14 Φεβρουαρίου. Κανόνισε ένα «ραντεβού» με την κολλητή σου. Πηγαίντε για φαγητό και κάντε μια αναδρομή στο παρελθόν. Σίγουρα θα έχετε πολλές ιστορίες να θυμηθείτε. Μην ξεχάσετε, φυσικά, να κάνετε και ανταλλαγή δώρων. Βρες ένα κόσμημα που της ταιριάζει για να της δείξεις την εκτίμησή σου. Αν δεν ξέρεις τι να πάρεις, ρίξε μια ματιά στη νέα συλλογή της Swarovski που μας ενθουσίασε.

ΤκΣπβθδβ LOVELY

Πες ένα «ευχαριστώ» στη μητέρα σου

Αν θέλεις να κάνεις κάτι πιο special, προτείνουμε να δείξεις την αγάπη σου και την ευγνωμοσύνη σου σε ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου: Τη μητέρα σου. Τι θα έλεγες να της έκανες μια επίσκεψη στις 14 Φεβρουαρίου; Πες της ένα μεγάλο «ευχαριστώ», χάρισέ της μια «ζεστή» αγκαλιά και εξέπληξέ την ευχάριστα, δίνοντάς της το πιο λαμπερό δώρο.

κθδθβ CRYSTALLINE PURE

Βοήθησε τον καλό σου να καταλάβει τι δώρο θέλεις

Στην περίπτωση που βρίσκεσαι σε σχέση, τότε καλό είναι να αρχίσεις να σκέφτεσαι από τώρα τι θα κάνεις για να περάσεις όμορφα την ημέρα των ερωτευμένων και φυσικά, να βοηθήσεις τον σύντροφό σου να καταλάβει τι δώρο θα ήθελες να πάρεις από εκείνον. Έτσι, θα τον γλιτώσεις από την ταλαιπωρία της αναζήτησης και παράλληλα, θα πάρεις αυτό που προσδοκείς. Αν λατρεύεις τα κοσμήματα, μάθε πως στη Swarovski, εκτός από την παραδοσιακή καρδιά -η οποία συνεχίζει να αποτελεί ένα λαμπερό και παγκόσμιο σύμβολο αγάπης- ο κόμπος φέτος έρχεται να επισφραγίσει τη δέσμευση και την αιώνια ένωση.

ΦΣπνξδβΦβ LIFELONG

Κάνε το πιο τέλειο δώρο στον εαυτό σου

πΧβκθιΧΦΣ LIFELONG

Φυσικά, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου παραμένει μια ευκαιρία για να πεις ένα «μπράβο» στον εαυτό σου. Εργάζεσαι σκληρά και είσαι μοναδική για αυτό αξίζει να κάνεις φέτος ένα καλό δώρο σε εσένα. Είτε επιλέξεις τη σειρά Lovely της Swarovski είτε προτιμήσεις τη Lifelong, σίγουρα θα βρεις ένα κόσμημα που ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητά σου. Μην ξεχάσεις απλά να τολμήσεις να «παίξεις» φέτος με εναλλαγές και διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων.

Ναι, η αγάπη είναι πολυδιάστατη και εκφράζεται μέσα από διαφορετικούς τρόπους. Αυτός είναι και ο λόγος που, εκτός από τον έρωτα, η Swarovski βρίσκει αφορμή να γιορτάσει ταυτόχρονα τη φιλία αλλά και τη στοργή που υπάρχει σε ένα ζευγάρι, εκείνη την ένωση που κάνει την κάθε σχέση μοναδική!



#BRILLIANCEFORALL