Prada και H&M συμφωνούν ότι αυτά τα «άσχημα» σανδάλια είναι τάση

Prada και H&M συμφωνούν ότι αυτά τα «άσχημα» σανδάλια είναι τάση

Εσύ θα τα φορούσες ποτέ εκτός σπιτιού;

best fluffy sliders 249546 1518708225663 image.500x0c
best fluffy sliders 249546 1518708396321 image.500x0c

Τα fluffy sliders (ελληνιστί οι παντόφλες κολυμβητηρίου με γούνα ή φτερά) μπήκαν στη ζωή μας δύο χρόνια πριν και την άλλαξαν μια για πάντα. Γιατί; Γιατί πήραν δύο φαινομενικά αντίθετα στοιχεία, όπως είναι η αθλητική αισθητική των pool sliders και ο πολυτελής χαρακτήρας της γούνας και τα ένωσαν σε ένα κομμάτι, δημιουργώντας ένα υβρίδιο που σίγουρα δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε όμορφο, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και το στυλιστικό του ενδιαφέρον.


Για την φετινή άνοιξη ο Οίκος Prada συνεργάστηκε με την Birkenstock και παρουσίασε στη συλλογή του για τη σεζόν S/S 2018 sporty, flat σανδάλια πεζοπορίας διανθισμένα με φτερά και πούπουλα. Επίσης γούνινες «παντόφλες» είδαμε και στη νέα collection των H&M. Σε τι συμπέρασμα καταλήγουμε παρατηρώντας την «συμπόρευση» αυτών των δύο brands; Ό,τι και φέτος θα πλημμυρίσει το timeline μας στο Instagram με stars του street style οπού θα έχουν συνδυάσεις αυτά τα «ugly shoes» με τα πάντα.

Με loose παντελόνες που «γλύφουν» το έδαφος, με midi φούστες, cropped jeans, ακόμα και classy φορέματα στα οποία θέλουν να προσθέσουν μία trendy πινελιά. Οι πιο σκληροπυρηνικές fashionistas θα τα βάλουν και με κάλτσες. Δεν προτείνουμε, δεν ακολουθούμε, απλά ενημερώνουμε. Η επιλογή, όπως και η στυλιστική ευθύνη, είναι καθαρά δική σας υπόθεση.

Δες επίσης: Οι 3 επικρατέστερες τάσεις στα sneakers για φέτος δεν είναι αυτές που φαντάζεσαι