Και, ξαφνικά, μπορείς να κάνεις δικά σου τα ρούχα της Anna Dello Russo

Και, ξαφνικά, μπορείς να κάνεις δικά σου τα ρούχα της Anna Dello Russo

Η διάσημη fashion editor πουλάει μερικά από τα απίστευτα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της - και οι τιμές δεν είναι αυτές που νομίζεις.

Διάσημη για τα αξιοζήλευτα street style looks της, τον ρόλο της ως fashion editor στην ιαπωνική Vogue και την extravagant ζωή της, η Anna Dello Russo είναι ένας ζωντανός θρύλος της Μόδας. Και τώρα, μερικά από τα πιο ωραία κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, μπορούν να γίνουν δικά σου.


https://www.instagram.com/p/BeKGTPTBFAP/

Η Ιταλίδα συντάκτρια Μόδας πουλάει περισσότερα από 150 κομμάτια από την ντουλάπα της, με τιμές που κυμαίνονται από 17 έως 800 περίπου ευρώ. Αν σκεφτεί κανείς πως συνήθως τα ρούχα και τα αξεσουάρ που φοράει η Dello Russo κοστίζουν μια μικρή περιουσία, είναι σίγουρο πως μέσα στην προς πώληση συλλογή θα υπάρχουν και αρκετές πραγματικές ευκαιρίες.

Η πώληση θα γίνει μέσα από τα Instagram stories του Net-A-Porter στις 25 Φεβρουαρίου και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο British Fashion Council Education Foundation. Επίσης, στις 24 Φεβρουαρίου θα γίνει δημοπρασία από τον οίκο Christie's με «τα πιο πολύτιμα» από τα κομμάτια της συλλογής.


https://www.instagram.com/p/BetAu-uBvlS/

Όσο για τον λόγο που οδήγησε το -55χρονο πλέον- fashion icon σε αυτή την απόφαση: «Τα ρούχα δημιουργούνται για να πουν κάτι. Η ντουλάπα μου είναι το δικό μου αλφάβητο της μόδας. Δεν έχει να κάνει με το κέρδος και τα χρήματα αυτή η επιλογή μου. Δεν θέλω να κερδίσω λεφτά από όλο αυτό. Θέλω απλώς να μεταβιβάσω την κληρονομιά μου» ανέφερε η ίδια, εξηγώντας πως «Θέλω να δω τα ρούχα μου ζωντανά. Να τα φορέσει μία νεαρή κοπέλα και όχι να μένουν κλεισμένα σε μια ντουλάπα».

Δες ακόμα: 7 looks για να αντιγράψεις αυτήν την εβδομάδα