Τι είναι το «DEERUPT»; Τα adidas Originals σου έχουν την απάντηση

Τι είναι το «DEERUPT»; Τα adidas Originals σου έχουν την απάντηση

Μάθε τα πάντα για αυτά τα νέα sneakers που σίγουρα θα γίνουν τα αγαπημένα σου.

DEERUPT Paris 01
DEERUPT Paris 06
DEERUPT Paris 02
DEERUPT Paris 04

Τα adidas Originals γιόρτασαν την παρουσίαση του Deerupt, με ένα ανατρεπτικό και interactive event του brand στο iconic location της πόλης του φωτός, το Carrousel du Louvre, με το χαρακτηριστικό μοτίβο του grid, σήμα κατατεθέν του επαναστατικού design του νέου sneaker, να εξαπλώνεται σε όλο το Παρίσι, δημιουργώντας αξέχαστες βιωματικές εμπειρίες.

Στο Λούβρο, μερικοί από τους πιο ξεχωριστούς creators της μουσικής, της αρχιτεκτονικής, της ζωγραφικής και της λογοτεχνίας, ανακάλυψαν μια διαφορετική εικονική πραγματικότητα, ενώ οι adidas lovers είχαν την ευκαιρία να λάβουν προσκλήσεις για τις exclusive δραστηριότητες μέσω των QR codes που μπορούσαν να ανακαλύψουν πάνω σε bold posters που είχαν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης.

Στο Παρίσι, τα adidas Originals συνεργάστηκαν με κορυφαίους creators της πόλης, με τον καθένα να ερμηνεύει τη δυναμική του grid με το δικό του μοναδικό τρόπο. Μέσα από interactive workshops και μια ανατρεπτική γαστρονομική εμπειρία, το DNA του Deerupt αποτέλεσε των πυρήνα των activations που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του event.

Minimal και ταυτόχρονα τολμηρό, το Deerupt τιμά το grid ως βασικό χαρακτηριστικό του design του. Κάνοντας την εμφάνισή του στα running παπούτσια της adidas τη δεκαετία του ’80, έρχεται στο σήμερα με νέο σχεδιασμό που μεγεθύνεται και αγκαλιάζει όλο το παπούτσι. Η παρουσίαση του νέου sneaker στο Παρίσι, σηματοδοτεί μια ξεχωριστή οπτική ταυτότητα που είναι ανατρεπτική στην απλότητά της, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα της adidas.

DEERUPT Paris 03

Το νέο Deerupt έρχεται κοντά σου στις 22 Μαρτίου.
adidas.gr/deerupt
#DEERUPT