Keep it Real: Η νέα τάση στη γυμναστική θέλει να κάνεις ό,τι σε διασκεδάζει και σε εκφράζει!

Keep it Real: Η νέα τάση στη γυμναστική θέλει να κάνεις ό,τι σε διασκεδάζει και σε εκφράζει!

«Πρέπει να αρχίσω γυμναστήριο…», «Πρέπει να χάσω κιλά…», «Από Δευτέρα πρέπει να γίνω fit…». Τα «πρέπει» της ζωής σου είναι πολλά και εσύ αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να προσθέσεις ένα ακόμη στο απαιτητικό σου πρόγραμμα.

Τώρα, λοιπόν, που ήρθε η Άνοιξη και συνειδητοποίησες ότι βρίσκεσαι μια «ανάσα» πριν το Καλοκαίρι, ένιωσες την ανάγκη να γυμνάσεις το κορμί σου και γενικά, να ανανεωθείς. Το πρόβλημα είναι ότι βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια και κυρίως, πως δεν έχεις καμία απολύτως διάθεση να προσθέσεις ένα επιπλέον «πρέπει» στην καθημερινότητά σου.

Τα νέα που σου έχουμε είναι περισσότερο από καλά, διότι η νέα τάση στη γυμναστική για το 2018 είναι το «Keep it Real» και θέλει να το «κρατάς αληθινό» μόνο για εσένα. Με λίγα λόγια, να γυμνάζεσαι κάνοντας ό,τι σε εκφράζει, ό,τι σε διασκεδάζει και ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι ελεύθερη!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολλοί celebrities στη χώρα μας έχουν ήδη «αγκαλιάσει» το νέο αυτό fitness trend, υιοθετώντας το συγκεκριμένοι lifestyle. Η Μαίρη Συνατσάκη, η Λάουρα Νάργες, η Σόφη Πασχάλη, η Ζοζεφίν Βέντελ και ο Αποστόλης Τότσικας είναι μερικοί μόνο από τους διάσημους stars που είπαν «ναι» στο «Τrain For Pleasure», φόρεσαν τα αγαπημένα τους outfits για γυμναστική και μοιράστηκαν με τους θαυμαστές τους στο Instagram τις νέες τους fitness επιλογές. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα!

zozefin

Η φάση είναι «Train For Pleasure»

Ναι, η φάση φέτος είναι «Train For Pleasure» και έρχεται για να σε βοηθήσει να βρεις την απόλαυση μέσα από την άσκηση. Έχεις συνειδητοποιήσει πως δεν υπάρχει λόγος να καταπιέζεις τον εαυτό σου και να κάνεις ακόμη

πιο δύσκολη την κάθε σου ημέρα. Αξίζει, λοιπόν, να δεις την άσκηση ως έναν τρόπο για να διασκεδάζεις, ως μια αφορμή για να γελάς, ως ένα μέσο για να αισθάνεσαι πραγματικά ελεύθερη και ως έναν λόγο για να είσαι γεμάτη ενέργεια και χαρά.

Για να σε βοηθήσουμε να μπεις και εσύ στη φιλοσοφία του «Train For Pleasure» αποφασίσαμε να σου δώσουμε μερικές ιδέες που σίγουρα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τη σιλουέτα που θέλεις μέχρι το Καλοκαίρι, χωρίς να ταλαιπωρηθείς. Να θυμάσαι πως το μυστικό είναι να παραμένεις αληθινή, χωρίς να ξεπερνάς τα όρια και τους κανόνες σου. «Keep it Real», λοιπόν, και συνέχισε να διαβάζεις για να τα μάθεις όλα!

laoura

Συνδύασε τη γυμναστική με το παιχνίδι

Ένα νέο trend στη γυμναστική είναι να συνδυάζεις την άσκηση με το… παιχνίδι. Υπάρχουν προγράμματα γυμναστικής στα οποία οι συμμετέχοντες παίζουν, τρέχουν και διασκεδάζουν, όπως ακριβώς όταν ήταν παιδιά! Στην περίπτωση, λοιπόν, που βαρέθηκες το τζόκινγκ, ρίχτο στο παιχνίδι!

totsikassss

Γυμνάσου μαζί με το κατοικίδιό σου

Αν αγαπάς τα ζώα και βαριέσαι το… γυμναστήριο, τότε σου έχουμε μια υπέροχη πρόταση. Τι θα έλεγες να έκανες γυμναστικής βγάζοντας βόλτα τον σκύλο σου; Μπορείς να τρέξεις μαζί του ή να κάνεις power walking. Ενναλακτικά, υπάρχει και η… doga, δηλαδή η γιόγκα με σκυλάκια. Πρόκειται για μια «hot» τάση στη γυμναστική και όπως έχει αποδειχθεί, μειώνει το άγχος για τους ιδιοκτήτες και για τους σκύλους.

skylossss

Βρες τα κατάλληλα outfits και εμπνεύσου

Αν λατρεύεις τη μόδα και κυρίως, θέλεις να αισθάνεσαι άνετα και όμορφα με τον εαυτό σου ανεξάρτητα από το πώς ασκείσαι, τότε αξίζει να δώσεις έμφαση στα fitness outfits που θα πάρεις. Όποιο είδος γυμναστικής και αν σε εκφράζει, το σίγουρο είναι πως αξίζει να δεις τη νέα συλλογή της Bodytalk. Τα ρούχα της προσφέρουν το mindset της χαλαρής, αλλά και της σκληρής γυμναστικής (για εσένα που είσαι ιδιαίτερα αθλητικό κορίτσι) και εμείς τα λατρέψαμε. Γιατί; Διότι με την καμπάνια της «Keep it Real», η Bodytalk προωθεί τη φιλοσοφία του Train For Pleasure! Αν θέλεις να μάθεις, λοιπόν, περισσότερα για τη νέα αυτή τάση που μας ενθουσίασε, αρκεί να κάνεις follow στο Instagram της Bodytalk και να παρακολουθείς κάθε μέρα όλες τις εξελίξεις!

zozefinnnnnnnn

Κάνε χαλαρή γυμναστική στο σπίτι

Αν βαριέσαι τα γυμναστήρια και την ίδια ώρα, δεν σου αρέσει να βγαίνεις έξω για να τρέχεις τότε μπορείς να μείνεις σπίτι και να παρακολουθήσεις ένα χαλαρό tutorial. Στο YouTube θα βρεις ό,τι αναζητάς (από γιόγκα μέχρι pilates και από Tabata μέχρι… boxing).

mairhhhhhhh

Κάνε plogging

Τέλος, αν θες να πρωτοτυπήσεις, τότε δεν έχεις παρά να πεις «ναι» στο plogging. Πρόκειται για ένα νέο είδος γυμναστικής που έρχεται από τη Σουηδία και απευθύνεται σε εσένα που νοιάζεσαι για το σώμα σου αλλά και το περιβάλλον. Τι θα κάνεις στο plogging; Μα φυσικά, θα κάνεις τζόκινγκ και θα μαζεύεις τα απορρίμματα που οι ασυνείδητοι συμπολίτες σου πέταξαν στον δρόμο!

ploggingggg

Όποιο είδος γυμναστικής και αν επιλέξεις να ακολουθήσεις, να θυμάσαι πως το μυστικό για να δεις πραγματικά αποτελέσματα, είναι να κάνεις κάτι που αγαπάς, κάτι που σε διασκεδάζει, κάτι που σε εκφράζει και σε κάνει να νιώθεις ελεύθερη. Να θυμάσαι πως όποιο είδος γυμναστικής σε εκφράζει, είναι αυτό που αξίζει να κάνεις. Ακολούθησε, λοιπόν, τη Bodytalk στο Instagram ή επισκέψου την ιστοσελίδα της για να τα μάθεις τα πάντα για το «Keep it Real» και πες «ναι» στη φιλοσοφία του «Train For Pleasure», φορώντας φυσικά τα κατάλληλα outfits!

#Keepitreal