Fashion trend: Οι ατελείωτες τσάντες της Victoria Beckham

Fashion trend: Οι ατελείωτες τσάντες της Victoria Beckham

Η πρώην Spice Girl τα κατάφερε!

Η Victoria Beckham μπορεί να αντιμετώπισε ατελείωτα κύματα αρνητικής κριτικής, να σταμάτησε νωρίς τις περιπέτειές της με το μικρόφωνο και να ανεβοκατέβηκε στα νούμερα της ζυγαριάς με ρυθμό χούλα χουπ, αλλά όπως όλα δείχνουν αυτό το κορίτσι δεν είναι σαν τα άλλα.

Αφού κατάφερε να τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί τον ωραιότερο ποδοσφαιριστή που έχουμε απολαύσει τα τελευταία χρόνια στα χορταρένια γήπεδα, έφτιαξε μία ωραιότατη οικογένεια, κατέβηκε στο size 0 που τόσο επιθυμούσε και καθιέρωσε ως το απόλυτο σήμα κατατεθέν της το αγέλαστο ύφος της. Τι απέμενε να επιτύχει; Μα φυσικά το ρόλο της ως σχεδιάστρια μόδας high end τσαντών και μετά από το τελευταίο της show μπορούμε να πούμε πως «she did it»!


Σε ένα κατάμεστο Lincoln Centre, η Victoria παρουσίασε τη συλλογή της με ρούχα και τσάντες και μιλώντας στο κοινό δήλωσε, «από τότε που νιώθω πιο άνετα με τον εαυτό μου αποφάσισα να δώσω στις γυναίκες την ελευθερία του να αισθάνονται όμορφα με αυτά που φορούν αποπνέοντας θηλυκότητα και κομψότητα».


Οι περιβόητες τσάντες της κινήθηκαν σε αυστηρό μινιμαλιστικό ύφος, δίνοντας έναν αέρα από τη δεκαετία του '60 και τις συλλογές του Pierre Cardin. Τετράγωνα σχήματα, σκληρά δέρματα, έντονα χρώματα και διαχρονικά σχέδια που μπορεί να κοστίζουν μία μικρή περιουσία, αλλά την τοποθέτησαν με την «αξία» τους στην κορυφή των ξένων ταλαντούχων σχεδιαστών.

Μία «victory» λοιπόν για τη Victoria!