Η νέα συλλογή της Nautica έρχεται στα notosgalleries με μειωμένες τιμές!

Η νέα συλλογή της Nautica έρχεται στα notosgalleries με μειωμένες τιμές!

Στα πολυκαταστήματα notosgalleries και στα ειδικά διαμορφωμένα Nautica Corner φιλοξενείται η νέα συλλογή ρούχων Nautica Spring Summer 2012.

150X100M_A

Η διαχρονικά κομψή Nautica παρουσιάζει μια ξεχωριστή συλλογή στα πολυκαταστήματα notosgalleries, η οποία διατηρεί τον modern classic χαρακτήρα της αλλά προσθέτει μια δροσερή άποψη, με έντονα χρώματα και ρούχα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ.

Έμπνευσή της συλλογής Nautica Spring Summer 2012 είναι η δυτική ακτή της Αμερικής, ένα ταξίδι στο California dreaming, από το ζωηρό surf style του Μαλιμπού, μέχρι το καλόγουστο vintage look των καλλιτεχνών, ηθοποιών και λογοτεχνών στο Μοντερέι.



Η ανανέωση της εταιρείας δεν θα μπορούσε να μην αφορά και τις νέες μειωμένες τιμές της συλλογής, ώστε εύκολα να γίνει κομμάτι της γκαρνταρόμπας και της καθημερινότητας των πιστών του sportswear.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Nautica στα πολυκαταστήματα notosgalleries σε Αθήνα, Πειραιά, River West, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Καλαμάτα, όπου πάντα το shopping είναι απόλαυση!

www.notosgalleries.gr

www.nautica.com