Ανάρπαστη η νέα eyewear συλλογή των αδελφών Kardashian για τα Sears πριν καν κυκλοφορήσει!

Ανάρπαστη η νέα eyewear συλλογή των αδελφών Kardashian για τα Sears πριν καν κυκλοφορήσει!

Μπορεί όλοι να τις κράζουν, όμως ό, τι αγγίζουν γίνεται χρυσός

Μπορεί να νομίζαμε πως οι αδελφές Kardashian έχουν ήδη δοκιμάσει τα πάντα- ακόμη και γύρω από τη μόδα, όμως κάναμε λάθος. Όπως φαίνεται ένας χώρος τους είχε ξεφύγει και μιλάμε για αυτόν του eyewear. Πάει όμως κι αυτός, τον κατέκτησαν πριν καν τον περπατήσουν! Το τρίο των Ρηγάδων ξαναχτύπησε με την νέα Κ επί 3 συλλογή του σε συνεργασία με τα καταστήματα Sears.

Νομίζατε πως το σκάνδαλο με τις απομιμήσεις που τις κηνυγά για τις τσάντες της περσινής συλλογής τους θα τια σταματούσε; Τα κορίτσια δεκάρα δεν δίνουν για τις μηνύσεις και πέφτουν με τα μούτρα στην αρένα. Το νέο project ανακοίνωσαν φυσικά οι ίδιες που θέλησαν να μοιραστούν τη χαρά τους με τους θαυμαστές τους. Πρώτη η Khloe έγραψε στο blog της: «Γεια σας κούκλες! Πώς σας φαίνεται αυτή η νέα φωτογραφία με τις αδερφές μου που τα σπάμε με τα γυαλιά από την eyewear συλλογή μας Kardashian Kollection συνδυασμένα με μερικά καινούρια κομμάτια από τα lace;! Τη λατρεύω! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για το λανσάρισμα της συλλοφής γυαλιών μας- μην ξεχάσετε να δείτε όλα τα σχέδια στα καταστήματα Sears Optical»!

Η Kim από τη χαρά της έγραψε: «Λατρεύω αυτή τη φωτό που με δείχνει με τις αδερφές μου να φοράμε τη νέα σειρά μας lace για την Kardashian Kollection των Sears και τα γυαλιά μας για τα Sears Optical! Ελπίζω να σας αρέσουν τα κομμάτια παιδιά. Η δαντέλα είναι τόσο θηλυκή και όμορφη και πάντα στη μόδα»!

Δεν είναι άσχημα, καθόλου άσχημα η αλήθεια είναι! Το παράξενο είναι πως όσο και αν τις κράζουν όλοι εκείνες βρίσκουν τον τρόπο να τα καταφέρνουν. Από την ώρα που το ανακοίνωσαν οι παραγγελίες έχουν πέσει βροχή και η λίστα είναι τόσο μεγάλη που έχει εκπλήξει ακόμη και τις ίδιες. Τα Sears κάνουν party ενώ στη λίστα με τους καλούς πελάτες που περιμένουν τα γυαλιά είναι η Beyonce, η Gwen Stefani, η Gwyneth Paltrow και άλλες! Αυτό θα πει αλληλοστήριξη κορίτσια!

Διαβάστε ακόμη:

Βγήκαν οι Kardashian παγανιά

Charlotte Olympia: Παπούτσια από την Cruise 2013 συλλογή της!

Τα best seller snake skin αξεσουάρ της σεζόν από τους μεγάλους οίκους!

Stella Mc Cartney: Για τα μάτια μας μόνο!