MET Gala: δείτε τα πιο εκκεντρικά αξεσουάρ που φόρεσαν οι διάσημες κυρίες

MET Gala: δείτε τα πιο εκκεντρικά αξεσουάρ που φόρεσαν οι διάσημες κυρίες

Όταν οι διάσημες ντύθηκαν punk.

Το Met Gala είναι ο ορισμός του who is who για τον κόσμο της μόδας. Θέλεις να πίνουν νερό στο όνομά σου, να κλείνεις συμβόλαια εκατομμυρίων και να σε φωτογραφίζουν τα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου; Ε, τότε πρέπει να εξασφαίσεις ένα εισιτήριο για το εν λόγω event. Με θέμα punk και υπερπροσπάθεια από τις διάσημες κυρίες που έτρεξαν να παρευρεθούν στο φετινό Met Ball, θα μπορούσε κανείς να πει πως η κακογουστιά θριάμβευσε, γιατί δε μπορούμε να κρίνουμε αντικειμενικότερα μία Madonna στα όρια των Αποκρεών και μία Gwyneth Paltrow ντυμένη ως άλλη barbie στα φούξια.


Παρ' όλα΄αυτά οι διάσημοι οίκοι έβαλαν τα δυνατά τους και για μία και μοναδική βραδιά έντυσαν τις καλλονές πελάτισσές τους με ό, τι πιο ροκ και κουλό είχαν προκειμένου να ταιριάζουν στην περίσταση. Έτσι, η μποέμισσα Sienna Miller λάνσαρε μαζί με το Burberry μπουφάν της, μία στέκα με καρφιά και κοσμήματα από τους Eddie Borgo και Genevieve Jones, ο κοσμηματοπώλης του κόκκινου χαλιού Fred Leighton κατασκεύασε ένα δαχτυλίδι κρίκο για τη μύτη της Jessica Biel, ενώ ακόμα και ο οίκος Cartier έδωσε κομμάτια από τη συλλογή με τον πάνθηρα και τα μαύρα διαμάντια στη Miranda Kerr.


Η Solange Knowles μπερδεύτηκε λίγο με το θέμα διαλέγοντας '70s σκουλαρίκια Lorraine Schwartz, η Madonna ανέστησε τον εαυτό της με υψηλή ραπτική Givenchy, ενώ το πάλαι ποτέ it girl, Sarah Jessica Parker εμφανίστηκε με θεΐκό λοφίο στο κεφάλι δια χειρός Philip Treacy και καρό μπότες πάνω από το γόνατο Christian Louboutin.


Τέλος, το δίδυμο που ξεσηκώνει τον τελευταίο καιρό τα μέσα, η Cara Delevigne και η Rita Ora επένδυσαν σε punk κοσμήματα από την προσωπική της συλλογή η πρώτη και Tasaki η δεύτερη, ενώ η λατρεμένη μας Nichole Richie φόρεσε τα πιο εντυπωσιακά σκουλαρίκια από τη σειρά της House of Harlow.


Εσείς ποια διάσημη κυρία προτιμάτε;