Madwalk 2014: Η Άννα Βίσση, η sexy Δούκισσα και το tattoo του Κώστα Μαρτάκη

Madwalk 2014: Η Άννα Βίσση, η sexy Δούκισσα και το tattoo του Κώστα Μαρτάκη

Τι θα έχουμε να θυμόμαστε από το φετινό σόου

Αν έχεις βρεθεί στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και τώρα στα Madwalk- και δεν είσαι κακεντρεχής- μπορείς να αντιληφθείς την υπερπροσπάθεια που κάνουν κάποιοι άνθρωποι για να στηθεί ένα μοναδικό σόου που συνδυάζει τραγούδι και μόδα. Και πράγματι, το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Θα μου επιτρέψετε να μην κρίνω τις δημιουργίες των σχεδιαστών. Άλλωστε τι να πει κανείς για τη Σήλια Κριθαριώτη, τον Βασίλη Ζούλια ή τους MI-RO. Με πολύ πάθος, όμως, και χωρίς κανένα φόβο θα σας πω ποιοι πήραν το περισσότερο χειροκρότημα και δεν αναφέρομαι στις δημιουργίες των καταξιωμένων σχεδιαστών που συμμετείχαν στο σόου.

Η σειρά που θα τα βάλω δεν έχει καμιά σημασία, μιας και είμαι με πολύ λίγες ώρες ύπνο. Η Τζένη Μπαλατζινού ανέβηκε στην πασαρέλα και θυμηθήκαμε τις παλιές εκείνες μέρες όπου σε ένα fashion show αναγνωρίζαμε τα μοντέλα! Εννοείται πως εκεί ήταν και ο σύζυγός της Πέτρος Κωστόπουλος.

Η Δούκισσα Νομικού, θα μας τρελάνει και πάντα με την καλή έννοια. Ω, ναι τραγούδησε Oops i did it again φορώντας ένα απίθανο κορμάκι με πολλά swarovski, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. Η θερμοκρασία ανέβηκε...επικίνδυνα!

Ο Κώστας Μαρτάκης μπορεί να μην τραγούδησε ήταν όμως εκεί για να υποστηρίξει την καλή του φίλη Εριέττα Κούρκουλου που συμμετείχε και με τις δημιουργίες της στο σόου. Φορώντας μια αντιασφυξιογόνα μάσκα μας έδειχνε την πλάτη του, που λίγο νωρίτερα του είχαν κάνει ένα tattoo με την επωνυμία της σχεδιάστριας.

Εκεί, όμως, που όλοι τα χάσαμε ήταν με τη Άννα Βίσση! Έπαιξε πιάνο και άρχισε να τραγουδά μια από τις μεγάλες της επιτυχίες, το τραγούδι "Πράγματα" και εννοείται πως όλοι σιγοτραγουδούσαν. Προς μεγάλη μας χαρά, η Άννα δεν είπε ένα τραγούδι και έφυγε¨, αλλά έδωσε ένα σοου μοναδικό, όπως εκείνη ξέρει. Μάλιστα έκλεισε την βραδιά με άλλη μια λατρεμένη επιτυχία την "Έμπνευση" με τα μοντέλα να δείχνουν για άλλη μια φορά τις δημιουργίες των σχεδιαστών.

P.S 1 Οι διοργανωτές του MAD για άλλη μια χρονιά είχαν έμπνευση
P.S 2 Συγχαρητήρια στον κόσμο που έκατσε μέχρι τέλους
P.S 3 Περιμένουμε να δούμε το τηλεοπτικό αποτέλεσμα γιατί θα το απολαύσουμε ακόμα καλύτερα.
P.S Φωκάς Ευαγγελινός στις χοροργαφίες. Εδώ δεν υπάρχουν λόγια!