.luxury: Το νέο πολυτελές domain των μεγάλων οίκων!

.luxury: Το νέο πολυτελές domain των μεγάλων οίκων!

Μήπως έχουμε αρχίσει να γινόμαστε κάπως υπερβολικοί;

To νέο domain name ".luxury" που αναμένεται να κάνει θραύση στον κόσμο της μόδας, είναι πια διαθέσιμο προς κατοχύρωση/αγορά. Μπορεί φυσικά ο καθένας να το κάνει δικό του πλωρώνοντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των $799.99, στην καλύτερη περίπτωση, αν το προαγοράσουν στο GoDaddy. Αστρονομικό ποσό αν σκεφτεί κανείς πως για να κατοχυρωθεί ένα απλό .com domain δίνει κανείς $12.99.

Όλα τα μεγάλα brands δεν έχασαν ευκαιρία και έτρεξαν να υπογραμμίσουν το status τους online. Σύμφωνα με το ίδιο το Dot Luxury, οι Chanel, Gucci, Cartier, Valentino, Van Cleef & Arpels και Bulgari έχουν ήδη αγοράσει .luxury domains.

“Σήμερα η πολυτέλεια υπάρχει στο Internet με έναν πολύ, αποσπασματικό τρόπο,” λέει η Monica Kirchner, CEO του Dot Luxury. “Οι καταναλωτές πρέπει να αναγκαστούν να ψάξουν σε πολλά διαφορετικά sites προκειμένου να βρουν νέα για τη μόδα, ρολόγια, ταξίδια, κρασί, φαγητό, κατοικίες κλπ στο '.com' . Είναι πολύ δύσκολο. Χάνεσαι! Το '.Luxury' προσπαθεί να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο, παρέχοντας την κατάλληλη online πλατφόρμα που οδηγεί το χρήστη στις πιο πολυτελείς επιλογές".

Sign up for Luxury Daily!


Premium domain
Στη δοκιμαστική περίοδο 60 ημερών του .luxury, γράφτηκαν περισσότερα από 500 μεγάλα labels! Μήπως έχουμε αρχίσει να γινόμαστε προκλητικοί;

Διαβάστε ακόμη: