Το διάσημο τσαντάκι της Solange αποκτά την δική του digital «καμπάνια»

Το διάσημο τσαντάκι της Solange αποκτά την δική του digital «καμπάνια»

Το τσαντάκι με το οποίο χτυπούσε η Solange Knowles τον Jay-Z λίγο πριν το Met Ball έγινε αμέσως διάσημο και χθες έκανε τον γύρο του twitter.

 

Από τη μια είναι λίγο ανάρμοστο να αντιμετωπίζεις με χιούμορ μια πράξη βίας. Από την άλλη, όμως, όταν κυκλοφόρησε το βίντεο που απεικονίζει την Solange Knowles να επιτίθεται μπροστά στη Beyoncé στον γαμπρό της Jay-Z σε ένα ασανσέρ λίγο πριν το Met Ball δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να «τρολάρουμε». Βλέπετε, ο κόσμος των celebrities πάντα δείχνει αψεγάδιαστος, αρμονικός, ιδανικά φτιαγμένος και είναι εκείνα τα μικρά σκάνδαλα που διακωμωδώντας τα φέρνουμε τους διάσημους πρωταγωνιστές των στα μέτρα μας.

Η Solange, λοιπόν, με τον Jay-Z σίγουρα δεν τα πάνε και πολύ καλά με αποδείξεις και αν και νομίζουμε πως ποτέ δεν θα μάθουμε τι προκάλεσε την Solange για να του επιτεθεί και πως το βίντεο διέρρευσε, είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της χρονιάς στη διεθνή showbiz. Κάπου εκεί κάποιος genius (κατά τη γνώμη μας) άνθρωπος του marketing βρήκε ένα χρυσωρυχείο.

To όπλο της Solange στο ασανσέρ ήταν ένα τσαντάκι Anya Hindmarch, το λεγόμενο «Crisp Packet clutch» και στο τρίλεπτο βίντεο που η Solange επιτίθεται στον Jay-Z πρωταγωνιστεί. Το βρετανικό χιούμορ λειτούργησε και η ατάκα «Ένα τσαντάκι που αξίζει να τσακωθείς για αυτό» είναι για εμάς από τις πιο λαμπρές στιγμές του marketing. Η παραπάνω φωτογραφία έκανε, με το που κυκλοφόρησε χθες, το γύρο του κόσμου μέσω του twitter και κάτι μας λέει πως το εν λόγω clutch θα γίνει ανάρπαστο.

Διαβάστε επίσης:

Πανικός στα αμερικανικά δίκτυα: Η Solange Knowles δέρνει τον Jay Z μπροστά στην Beyonce