Poppy Delevingne: η αδερφή της Cara παντρεύτηκε φορώντας Chanel

Poppy Delevingne: η αδερφή της Cara παντρεύτηκε φορώντας Chanel

H Poppy Delevingne φορώντας Chanel έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης με τον James Cook στην εκκλησία του Αγίου Παύλου στο Knightsbridge του Λονδίνου με την Cara να είναι μια από τις δεκαεπτά παρανύμφους.

Ήμασταν σίγουροι πως θα ήταν ένας κομψός γάμος από την πρώτη στιγμή, όταν είδαμε τον τρόπο που έγινε η πρόταση γάμου με ένα Anya Hindmarch custom made κουτί, και δεν απογοητευτήκαμε.

Η Poppy Delevingne παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιά της James Cook στην εκκλησία του Αγίου Παύλου στο Knightsbridge του δυτικού Λονδίνου και αν και είχε ζητήσει να μην ανέβουν στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες της –έδωσε τα δικαιώματα στο περιοδικό Porter του Net-a-Porter- οι φωτογράφοι κατόρθωσαν να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες όταν εκείνη έβγαινε από το ξενοδοχείο Claridge's στο Mayfair, όπου και ετοιμάστηκε για τη μεγάλη ημέρα, αλλά και έξω από την εκκλησία .

Ως πρόσωπο της Chanel η νύφη κάλεσε τον Karl Lagerfeld να σχεδιάσει για εκείνη ένα custom made νυφικό, που έμοιαζε εμπνευσμένο από την ανοιξιάτικη 2009 haute couture Chanel συλλογή –παρόμοιο είχε φορέσει η Blake Lively σε επίσημη εμφάνισή της το 2011. Δεκαεπτά παράνυμφοι πλαισίωναν την Poppy στο μυστήριο, ανάμεσά τους οι αδερφές της Cara και Chloe Delevingne, σε έναν γάμο, αποκορύφωμα μιας μεγάλης γιορτής με δύο bachelorette πάρτι ένα πέρυσι στη Βρετανία και ένα φέτος στο φεστιβάλ Coachella στην Αμερική.

Διαβάστε επίσης:

Cara Delevingne: η Mary Poppins του οίκου Burberry