H Jennifer Lopez φορά Vrettos Vrettakos

H Jennifer Lopez φορά Vrettos Vrettakos

Στη χθεσινή απονομή των μουσικών Billboard Awards η pop diva επέλεξε μια δημιουργία με Swarovski του Έλληνα σχεδιαστή.

 

Χθες η απονομή των μουσικών βραβείων Billboard στο MGM Grand Garden Arena του Los Angeles ήταν αφιερωμένη σε μία γυναίκα, στην πρώτη γυναίκα στην ιστορία που της απονεμήθηκε το Billboard Icon Award.

Ο λόγος για την pop diva Jennifer Lopez που ανέβηκε στη σκηνή δύο φορές στη χθεσινή μεγάλη μουσική βραδιά. Την πρώτη μαζί με τους Pitbull και Claudia Lette τραγούδησαν τον επίσημο φετινό ύμνο του Παγκόσμιου Κυπέλλου της FIFA «We Are One (Ole Ola)» και τη δεύτερη εμφανίστηκε solo για να ντεμπουτάρει το δεύτερο single «First Love» του επερχόμενου album της «A.K.A.».

{youtube}VtbNFJ-bLJs{/youtube}

Για αυτήν της τη δεύτερη εμφάνιση, αλλά και για να παραλάβει το 2014 Icon Award λίγο αργότερα από τους Ricky Martin και Iggy Azalea η Λατίνα ντίβα επέλεξε μια δημιουργία διακοσμημένη με 280 χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski από την couture συλλογή του Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos. Έντονα κοψίματα, μαύρο μεταξωτό τούλι και οι χρυσές, μεταλλικές λάμψεις των Swarovski ανέδειξαν την σιλουέτα της bootylicious Jenny που αποτελεί άλλη μια μεγάλη συνεργασία του Έλληνα σχεδιαστή και του ενδυματολόγου Διονύση Κολποδίνου, οι οποίοι έντυσαν και την Beyoncé τρεις μήνες πριν.

Διαβάστε επίσης:

Chanel: από το Dubai με αγάπη