Linda Evangelista: πρωταγωνιστεί στη νέα Moschino καμπάνια

Linda Evangelista: πρωταγωνιστεί στη νέα Moschino καμπάνια

Το supermodel των nineties είναι το πρόσωπο της πρώτης καμπάνιας του οίκου Moschino με τον Jeremy Scott επικεφαλή.

Ο Jeremy Scott, o σχεδιαστής που ανέλαβε πριν από λιγότερο από ένα χρόνο τα σχεδιαστικά ηνία του οίκου Moschino, έχει σίγουρα πολύ καλές μαρκετίστικες ικανότητες. Κατάφερε η πρώτη συλλογή που παρουσίασε να γίνει talk of the town χρησιμοποιώντας το μονόγραμμα της fast food εταιρίας McDonalds, ενώ για την καμπάνια της χειμωνιάτικης αυτής συλλογής επέλεξε ένα supermodel να πρωταγωνιστήσει.

Ο λόγος για την iconic Linda Evangelista που πόζαρε στο φακό του Steven Meisel και το αποτέλεσμα είναι ασπρόμαυρες φωτογραφίες, όπου οι πολύχρωμες Moschino δημιουργίες αποκτούν μια πιο classy διάσταση. Η συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Ο Moschino έζησε τις καλύτερες στιγμές του στα τέλη των 80s και στις αρχές των nineties και η επιλογή της Linda Evangelista, ενός από τα μεγαλύτερα supermodels των nineties, δεν είναι παρά ιδανική, ένα σημάδι για επιστροφή στις ρίζες του nineties glamour.

Αυτή η πρώτη φωτογραφία κυκλοφόρησε μέσω του twitter, ενώ στα περιοδικά του καλοκαιριού αναμένεται να δούμε την καμπάνια σε όλο της το μεγαλείο. Μέχρι να τα βρούμε, όμως, στα περίπτερα ας θυμηθούμε την Moschino συλλογή που παρουσιάστηκε το Φεβρουάριο στο Μιλάνο.

{youtube}3A6Fi_o18Xo{/youtube}