Winona Ryder: Μετά από μία δεκαετία, ξανά πρωταγωνίστρια σε fashion καμπάνια

Winona Ryder: Μετά από μία δεκαετία, ξανά πρωταγωνίστρια σε fashion καμπάνια

Η ηθοποιός είναι το πρόσωπο των Rag & Bone

Η τελευταία fashion καμπάνια, με πρωταγωνίστρια την Winona Ryder, προέκυψε μετά από μία δύσκολη περίοδο στην ζωή της. Το 2001, η δημοφιλής ηθοποιός συνελήφθη να κλέβει ρούχα και αξεσουάρ αξίας 5.500 δολαρίων, σε μπουτίκ του Beverly Hills. Μεταξύ των κλοπιμαίων, υπήρξε και μία μπλούζα του Marc Jacobs, αξίας 760 δολαρίων.

Κατά την διάρκεια της δίκης της, η οποία έκρινε ότι η σταρ υπήρξε ένοχη βανδαλισμού και υπεξαίρεσης, η Ryder εμφανιζόταν στο δικαστήριο φορώντας αποκλειστικά ρούχα του Marc Jacobs και, δύο χρόνια αργότερα, ο ίδιος ο σχεδιαστής ήταν αυτός που ζήτησε από την πρωταγωνίστρια να είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής του καμπάνιας- γνωρίζοντας, φυσικά, τον σάλο που θα δημιουργούσαν οι αμφιλεγόμενες φωτογραφίες.

10 χρόνια μετά από την καμπάνια που συζητήθηκε, η 42χρονη -πλέον- πρωταγωνίστρια, φωτογραφήθηκε ως το νέο πρόσωπο των Rag & Bone, σε ένα concept πολύ πιο συμβατικό, αυτή την φορά. Η ηθοποιός ακολουθεί τα βήματα των Kate Moss και Léa Seydoux, στις διαφημίσεις του αμερικανικού label.

«Για εμάς η Winona Ryder είναι πραγματικό fashion icon. Ένα από τα πράγματα που την κάνουν τόσο cool είναι ότι, παρότι έχει αυτή την απίστευτη καριέρα, δεν ενδιαφέρεται να προβάλλει την star πλευρά της. Για την ίδια, όλα έχουν να κάνουν με την τέχνη της. Ακόμα, έχει μία πανέμορφη, διαχρονική ποιότητα», δήλωσε ο Marcus Wainwright, manager των Rag & Bone.

Διαβάστε ακόμα:
H Rag&Bone συνεργάζεται με την Hunter: Δείτε τις νέες γαλότσες που θα λατρέψετε
Γιατί βρίζει η Winona Ryder την πρώην κολλητή της, Gwyneth Paltrow;