Η Stella McCartney «εξαπατά» τις πελάτισσές της

Η Stella McCartney «εξαπατά» τις πελάτισσές της

Τι λέει η ίδια γι' αυτό;

Είναι γνωστό ότι η Stella McCartney είναι μία σχεδιάστρια με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όσον αφορά την κακοποίηση των ζώων. Η κόρη του «Σκαθαριού», Paul McCartney έχει επιλέξει να είναι vegetarian, αλλά και να μην χρησιμοποιεί στις συλλογές της υλικά προερχόμενα από ζώα- δηλαδή, φυσική γούνα και δέρμα.

Έτσι, οι τσάντες και τα παπούτσια με την υπογραφή της, είναι, μεν απίστευτα καλόγουστα, είναι, όμως, και από συνθετικό δέρμα- της καλύτερης δυνατής ποιότητας, βέβαια. Μάλιστα, η ίδια η McCartney δήλωσε στην Telegraph ότι δεν είναι λίγοι οι πελάτες που αγνοούν αυτή την λεπτομέρεια και, με την απόκτηση των πολυπόθητων αξεσουάρ με την υπογραφή της, ούτε καν την αντιλαμβάνονται.

«Είναι όλα πραγματικά δέρματα. Μην το πείτε σε κανέναν! Αποφάσισα, ξαφνικά, ότι τα –φιλικά προς το περιβάλλον- υλικά είναι βαρετά», αστειεύτηκε η Βρετανία σχεδιάστρια στο λανσάρισμα της pre-summer συλλογής της, για το 2015, που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο. «Όχι, όχι- πλάκα κάνω! Χρησιμοποιούμε φυτικά υλικά, και, πραγματικά, ξεπερνάμε τον εαυτό μας όσον αφορά τον οικολογικό, αειφόρο τρόπο ζωής, χωρίς, σε καμία περίπτωση, να θυσιάζουμε το στυλ. Οι μισές από τις γυναίκες που βρίσκονται απόψε εδώ, κατά πάσα πιθανότητα, ούτε καν το ξέρουν ότι οι τσάντες δεν είναι δερμάτινες. Και το βρίσκω πολύ συναρπαστικό», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμα:
Τι κάνει η Stella McCartney με την Angelina Jolie;
H Cameron Diaz δεύτερη και καταϊδρωμένη:Ποια πρωτοφόρεσε το μαύρο Stella McCartney φόρεμα;