Ποιος χάρισε στην Kate Middleton ένα ζευγάρι Louboutin;

Ποιος χάρισε στην Kate Middleton ένα ζευγάρι Louboutin;

Την απάντηση δίνει ο ίδιος ο σχεδιαστής

Στους New York Times μίλησε ο Christian Louboutin ο οποίος αποκάλυψε ότι, κάτοχος ενός ζευγαριού παπουτσιών του, είναι και η Kate Middleton. Μάλιστα, σύμφωνα με την συνέντευξη του Μάγου των Παπουτσιών, το εν λόγω ζευγάρι είναι δώρο στην δούκισσα του Cambridge από μία άλλη πολύ διάσημη κυρία.

«Σέβομαι απόλυτα αυτό που κάνει η Kate Middleton», είπε ο Louboutin και συνέχισε: «Ξέρω ότι η Victoria Beckham της χάρισε ένα ζευγάρι μπότες μου, και της πήγαιναν πολύ. Έχει φωτογραφηθεί φορώντας τις μπότες μου. Έδειχνε υπέροχη».
Φυσικά δεν αμφισβητούμε ότι η Middleton έδειχνε όντως υπέροχη με τις μπότες της, αλλά μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε πόσο την βόλεψαν οι μπότες με τις κόκκινες σόλες, αφού η διάσημη Βρετανίδα συνηθίζει να εμφανίζεται με παπούτσια με μεσαίου ύψους τακούνι. Όπως δήλωσε ο Louboutin, όμως, αυτό δεν είναι δικό του πρόβλημα. «Δεν σκέφτομαι την άνεση όταν σχεδιάζω ένα παπούτσι. Δεν γίνεται. Φυσικά, πρέπει όλα να γίνουν σωστά- τα παπούτσια γίνονται για να μπορούμε να τα περπατάμε- αλλά, δημιουργικά, δεν σκέφτομαι καθόλου κατά πόσο είναι άνετα. Η πρώτη αντίδραση που θέλω να προκαλώ είναι "Πόσο όμορφα! Πόσο sexy!". Δεν θέλω οι άνθρωποι να σκέφτονται πόσο άνετα είναι τα παπούτσια μου», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
H Kate Middleton είναι έγκυος ξανά (;) Δείτε τι δήλωσε η καλύτερή της φίλη!
H Δούκισσα της γκριμάτσας! Τί βλέπει η Kate Middleton και κάνει φατσούλες;