Στυλ σε κάθε ηλικία: Τα 5 κομμάτια-κλειδιά που θα φορέσεις όλη σου τη ζωή

Στυλ σε κάθε ηλικία: Τα 5 κομμάτια-κλειδιά που θα φορέσεις όλη σου τη ζωή

Εσύ τα έχεις στη δική σου γκαρνταρόμπα;

Όσο μια γυναίκα μεγαλώνει, τόσο ωριμάζει και το δικό της, προσωπικό στυλ. Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεσαι στη δεκαετία των 20, των 30, των 40, ή και παραπάνω, τα παρακάτω key pieces πρέπει να υπάρχουν στη ντουλάπα σου, αφού αποτελούν τα πιο διαχρονικά και, παράλληλα, κομψά κομμάτια του γυναικείου στυλ:

1. Η τέλεια pencil φούστα: Σε κολακεύει σε όλα τα σωστά σημεία και μπορεί να φορεθεί από το γραφείο μέχρι τα cocktails. Με λίγα λόγια, το ρούχο που δε θέλεις να αποχωριστείς ποτέ.

2. Τα κλασικά sneakers: Ένα καλής ποιότητας ζευγάρι γόβες είναι πάντα χρήσιμο, όμως τα all-time-classic αθλητικά παπούτσια σου είναι εκεί για να σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις στο δύσκολο καθημερινό σου πρόγραμμα, χωρίς να "τσαλακώσεις" το ντύσιμό σου. Οι fashion insiders του εξωτερικού γνωρίζουν καλύτερα;

5265dfcca89d18f09b4aa4b7e9eddd84 26cb6

3. Τα statement σκουλαρίκια: Είτε τα βρήκες σε ένα υπαίθριο παζάρι, είτε σε ένα ακριβό κοσμηματοπωλείο, ή τα "δανείστηκες" από τη μπιζουτιέρα της γιαγιάς, δίνουν ένα touch πολυτέλειας σε κάθε σου look.

4. Το μεσάτο blazer: Θα το φορέσεις με την επιλογή no. 1(pencil φούστα), με τζιν παντελόνι, πάνω από φόρεμα, ή όπως αλλιώς εσύ θέλεις. Το πιο ευκολοφόρετο και άνετο ρούχο, που αποπνέει γαλλική κομψότητα.

e63915d126ba317d7a082091d64bb40e 860b5

5. Η αέρινη πουκαμίσα-φόρεμα(shirtdress): Γιατί; Γιατί κολακεύει όλους τους γυναικείους σωματότυπους, μπορεί να φορεθεί χειμώνα/καλοκαίρι και φυσικά, γιατί μπορείς να τη φορέσεις με όσο σέξι τρόπο επιθυμείς.

Διαβάστε ακόμα

Η Kendall Jenner αποκαλύπτει το μυστικό, για να φοράς με άνεση τα ψηλοτάκουνα παπούτσια!

8+1 κομμάτια που μπορείς να δανειστείς από τη ντουλάπα του καλού σου!

fashiondiaries247.blogspot.com