#breakfree: Ακόμα ψάχνεις το απόλυτο καλοκαιρινό t-shirt;

#breakfree: Ακόμα ψάχνεις το απόλυτο καλοκαιρινό t-shirt;

Οι γκρίζες εικόνες του χειμώνα είναι πλέον παρελθόν και το καλοκαίρι είναι εδώ, γεμίζοντας με φως και χρώμα τις ημέρες αλλά και την ντουλάπα μας.

Ποιο είναι το κομμάτι που ανανεώνει στην στιγμή το καθημερινό style σου, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί την επιτομή του καλοκαιρινού #breakfree summer mood? Αναμφισβήτητα το T-Shirt, με την απαλή υφή, την δροσερή αίσθηση, το loose fit και την απεριόριστη ποικιλία σε χρώματα και statement prints. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε κάθε εμφάνιση, μπορεί να αντικαταστήσει τα συντηρητικά tops του office look, προσφέροντας μια playful νότα που προσδίδει προσωπικότητα και στο πιο ασφαλές outfit, ενώ είναι η ιδανική επιλογή για να συμπληρώσει το look παραλίας, φορεμένο πάνω από το μαγιό και συνδυασμένο με το αγαπημένο denim shorts.

32 WOMAN LOOK BOOK SS 2016 13 d1b21
31 WOMAN LOOK BOOK SS 2016 35 be690
06 WOMAN LOOK BOOK SS 2016 14 64edc


Σπάσε την ρουτίνα και απελευθέρωσε το στυλ σου από την μονοτονία, διαλέγοντας το κατάλληλο Staff Jeans T-Shirt για κάθε διάθεση. Με μοντέρνες γραμμές, ιδιαίτερα κοψίματα και άνισα τελειώματα, η καινούργια SS16 συλλογή της Staff Jeans προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από summer T-Shirts σε λαμπερά χρώματα για girlie chic εμφανίσεις ή και πιο rock επιλογές με off black αποχρώσεις και δυναμικά prints.

08 WOMAN LOOK BOOK SS 2016 33 10764

Τόλμησε να αποδράσεις με το #breakfree summer T-Shirt που σε εκφράζει & remember, less is more, let your T-Shirt do the talking!