Βάλε μια glamorous πινελιά στα καθημερινά σου looks με ένα αξεσουάρ-κλειδί!

Βάλε μια glamorous πινελιά στα καθημερινά σου looks με ένα αξεσουάρ-κλειδί!

Τα ολοκαίνουργια BREEZE ρολόγια θα δώσουν άλλον αέρα στο στυλ σου!

Ένα κομψό ρολόι, είναι για μια γυναίκα μια αγορά-επένδυση, που θα τη συνοδεύει στις όμορφες στιγμές της ζωή της.


Μήπως, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να αναβαθμίσεις κι εσύ στο στυλ σου, διαλέγοντας ένα ρολόι που θα μεταμορφώσει τα καθημερινά σου outfits;


Η νέα συλλογή BREEZE, για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016-17 έχει όλα όσα ψάχνεις και θα σου εξηγήσουμε αμέσως το γιατί.


Cutting-edge σχέδια με προσοχή στη λεπτομέρεια (όπως ανάγλυφα σχέδια, ή καντράν σε ιδιαίτερες αποχρώσεις), σε κίτρινο ή ροζ χρυσό - σημείωσε εδώ πως το χρυσό και το rose-gold ανήκουν στα mega trends αυτής της σεζόν –τα νέα (και όπως πάντα αδιάβροχα!) BREEZE ρολόγια, έρχονται να αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου και γίνονται το απόλυτο must-have αξεσουάρ για κάθε γυναίκα.


Εμείς διαλέξαμε 4 αγαπημένα μας και σου δίνουμε για κάθε ένα, ένα μικρό tip, για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!

Star Blazed Cod.710531 9
BREEZE “Star-Blazed” series 
Κωδ. 710531.9

Με πράσινο καντράν, αυτό το ρολόι θα το λατρέψεις για τις καθημερινές σου εμφανίσεις στο γραφείο. Απλό, με twist που το κάνει να ξεχωρίζει, για τη γυναίκα που αγαπά το chic στυλ.

Twilight Crush Cod.210541 3
BREEZE “Twilight Crush” series
Κωδ. 210541.3

Με μπλε καντράν, ιδανικό για day-to-nightlooks. Κάνε layering με χρυσά βραχιόλια και ολοκλήρωσε ένα total black σύνολο με μια κομψή πινελιά.

Pop sitive Cod. 210511 8
BREEZE “Pop-sitive” series
Κωδ. 210511.8

Ανακάλυψε την ποπ πλευρά σου! Βάλε χρώμα στη ζωή σου και τόλμησέ το, με τη σειρά BREEZE "Pop-sitive" της νέας συλλογής! Το λατρέψαμε για το μωβ καντράν του. Εσύ;

Flair Play Cod.210551 7
BREEZE “Flair-Play” series
Κωδ. 210551.7

Ρολόι-κόσμημα. Εμείς θα το φορούσαμε δίχως δεύτερη σκέψη μαζί με το cocktail φόρεμά μας σε ένα ραντεβού, ή ακόμη και με το τζιν και το λευκό μας πουκάμισο, για ένα casual outfit με ένα touch λάμψης.


Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT, T. 210-6754021, 24, 25.
Βρες όλη τη συλλογή στο www.breezewatches.com.