Christmas Essentials

Διονυσία Καλαποθαράκου
Christmas Essentials

H Fashion Editor του Queen.gr, Διονυσία Καλαποθαράκου, βρέθηκε σε ένα κατάστημα attr@ttivo και επέλεξε τα must have items για τον πιο λαμπερό και εορταστικό μήνα του έτους, τον Δεκέμβριο.

LP1 2049

Τα μεγάλα ερωτήματα για τις τελευταίες μέρες του 2016 θα πρέπει να συνοψίζονται στα εξής: midi φούστα ή mini φόρεμα για τα Χριστούγεννα; Metallics ή μαύρα για το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς; Φλατ μποτάκια ή ψηλοτάκουνα για τα Φώτα; Kαι η attr@ttivo έχει τις απαντήσεις για όλα. Βρεθήκαμε, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει και αυτός ο χρόνος, σε ένα από τα καταστήματά της και διαλέξαμε τρία total οutfits ιδανικά για τις glam εμφανίσεις τις μέρες των γιορτών. Τρία σύνολα που έχουν την φινέτσα, την εφαρμογή και το fashion forward design των ρούχων attr@ttivo. Γιατί το μοναδικό –στυλιστικό- μυστικό για να πάει καλά η επόμενη χρονιά, είναι να μας βρει πιο stylish, όμορφες και εντυπωσιακές από ποτέ. Και δεν υπάρχει μόνο ένας, αλλά πολλοί «attr@ttivo τρόποι» να το πετύχουμε αυτό!

Η Fashion Editor του Queen.gr, Διονυσία Καλαποθαράκου, στο κατάστημα attr@ttivo

LP1 2076
LP1 1999


Black is the new black
Συνδύασα ένα mini, πλισέ φόρεμα με χαμηλά, rock μποτάκια και ένα biker jacket με στενή εφαρμογή. Sexy και απόλυτα νεανικό σύνολο για να μην «υποφέρεις» μέσα σε 12ποντα, αλλά να είσαι ταυτόχρονα θηλυκή και άνετη. Όλα σε all time classic, μαύρη απόχρωση.

LP1 2020
LP1 2008
LP1 2026

Flower power
Αν το στυλ σου είναι περισσότερο preppy και αγαπάς τις ladylike εμφανίσεις, μία κομψή midi φούστα σε άλφα γραμμή και fashionable, βουργουνδί απόχρωση, συνδύασε ένα crop top με μεγάλο flower print και chic, ψηλά μποτάκια. Είσαι καθωσπρέπει, αλλά όχι βαρετά ντυμένη. Και φυσικά με αυτό το look μπορείς να πας τόσο σε ένα πρωινό, εορταστικό κάλεσμα, όσο και σε μία φιλική, βραδινή έξοδο. Τα λουλούδια είναι πάντα μια κομψή λύση, όχι μόνο την άνοιξη!

Shiny, happy people
Leggings σε μεταλιζέ απόχρωση, με metallics παπούτσια και ένα αέρινο τοπ από το Νο1 υλικό της σεζόν, το βελούδο: τρία trends μαζί που δημιουργούν έναν ονειρικό συνδυασμό για να αναδείξεις την σιλουέτα σου, όχι με προκλητικό, αλλά με σοφιστικέ και στυλάτο τρόπο.

Τρία σύνολα για τρεις εμφανίσεις στο mood των Xριστουγέννων, με την λάμψη (για να μπεις στο κλίμα), υψηλή αισθητική (για να ξεχωρίσεις, αφού μπεις στο κλίμα) και super εφαρμογή (για να κολακεύσεις στον σωματότυπό σου, αφού ξεχωρίσεις και μπεις στο κλίμα). Όλα με την υπογραφή και το uber stylish ύφος της attr@ttivo!
Μerry -&chic-Christmas & a happy new year! Xoxoxo!

Λατρέψαμε αυτά τα μαύρα μποτάκια!

LP1 2089

Και αυτό το βραδινό, βελούδινο τσαντάκι!