Back to (Run)base

Διονυσία Καλαποθαράκου
Back to (Run)base

Ή αλλιώς πώς πέρασα την μέρα που η adidas μου απέδειξε πόσο fashionable και διασκεδαστική μπορεί να γίνει η power yoga.

5D4A6738FINALok Large
5D4A5831FINALok Large
5D4A5818FINALok Large

Αντικρίζοντας απ’έξω τον χώρο που βρίσκεται το adidas Runbase ανεβάζεις ενστικτωδώς παλμούς καθώς το βιομηχανικό του design και η industrial αισθητική του σε προδιαθέτει, όχι μόνο να γυμναστείς, αλλά και να «τρέξεις» μπροστά από την εποχή σου. Μπαίνοντας στο εσωτερικό του η δυνατή μουσική, τα γέλια, το κλίμα ευφορίας και τα γνώριμα πρόσωπα επιβεβαίωσαν ακόμα μια φορά αυτό που είχα στο μυαλό μου πριν ξεκινήσω για το work-out event της adidas: η γυμναστική με τα κατάλληλα άτομα (και τα σωστά ρούχα) μπορεί να γίνει τόσο, μα τόσο, διασκεδαστική!

Οι instructors και ambassadors των adidas Women, οι FitVPaddiction, aka Βίβιαν Δράκου και Πόλυ Χατζόγλου, strength & mobility coaches των adidas Runners Athens, η Ελεάννα Λίμα -Fitness Instructor και fashion lover, η Χαρά Γιδαράκου – Running Coach των adidas Runners Athens και η Ελένη Λεμπέση – Freestyle Dance Instructor, μας υποδέχτηκαν και άρχισαν να μας προετοιμάζουν για το Yoga, Dance και Running session που θα ακολουθούσε. Και πως το έκαναν αυτό; Mα φυσικά με τρόπο που τα κορίτσια της μόδας θα εκτιμούσαν απεριόριστα: δίνοντάς μας την ευκαιρία να επισκεφτούμε το adidas Women Beauty Corner και να απολαύσουμε ένα hair make-over με παιχνιδιάρικα looks. Δοκίμασα να κάνω boxer braids πάνω στα ίσια μου μαλλιά, πράγμα που θα με διευκόλυνε αφάνταστα όταν άρχιζε το μάθημα Yoga (spoiler: αν δεν είχα «καταφέρει» να τις λύσω πριν καν μπω στην αίθουσα γυμναστικής).

Επίσης το adidas Women Showroom Corner, ήταν εκεί, γεμάτο από τις μοναδικές προτάσεις της συλλογής adidas STELLASPORT by Stella McCartney. Δοκιμάσαμε ρούχα με έντονα χρώματα, abstract prints και γεωμετρικά σχέδια που μας έκαναν να χαρούμε για ακόμα μια φορά που το athleisure είναι hot trend για φέτος. Και αφού φτιάξαμε μαλλιά και αλλάξαμε ρούχα έπρεπε να πάρουμε ενέργεια για το μάθημα που θα ακολουθούσε.

5D4A5707FINALok Large

Το adidas Women Energy corner μας βοήθησε να γεμίσουμε μπαταρίες και να απολαύσουμε γευστικούς χυμούς από φρέσκα λαχανικά, φρούτα και βότανα. Ο δικός μου, με καρότο και τζίντζερ, όχι μόνο ταίριαζε χρωματικά με το πορτοκαλί φούτερ μου αλλά ήταν και ότι πιο νόστιμο έχω πιει τελευταία.

5D4A6387FINALok Large
5D4A6355FINALok Large

Μετά το fashion&beauty class (με το υγιεινό snack για το διάλειμμα) έφτασε η μοναδική στιγμή στο event που ένιωσα δυσάρεστα... και αυτό γιατί βρέθηκα μπροστά σε ένα δίλλημα: Power Yoga ή Dance Session; Ήθελα να τα δοκιμάσω και τα δύο τόσο πολύ! Ένιωσα ξαφνικά πως πρέπει να αποφασίσω ποιο θα ήταν το αγαπημένο μου συγκρότημα αν ζούσα στο Λονδίνο στα 60s, οι Rolling Stones ή οι Beatles. Ή ποια προτιμώ από τις πρωταγωνίστριες του Τarantino, την Uma Thurman ή την Diane Kruger; Διάλεξα το πρώτο, σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις.

Ανεβαίνοντας στον δεύτερο όροφο μας περίμεναν κάτω από το φως των κεριών, οι FitVPaddiction, η Βίβιαν και η Πόλυ, που αναφέραμε παραπάνω. H αλήθεια είναι πως την στιγμή που, αυτά τα δύο πολύ όμορφα και ευγενικά κορίτσια, μας σύστηναν μεταξύ μας είχα αφαιρεθεί και κουνούσα το πόδι μου στον ρυθμό του «Lebanese Blonde» των Thievery Corporation που ακουγόταν από τα ηχεία, αλλά ευτυχώς έκανα σχετικά γρήγορα το catch-up.

5D4A6374FINALok Large

Τα 45 λεπτά που κράτησε το μάθημα ένιωσα πως έγινε πράξη το moto του event, και ότι πραγματικά βρισκόμουν στην καρδιά του πιο «hot & fun γυναικείου community». Η «στάση του σκύλου» και ο «χαιρετισμός του ήλιου» σε γρήγορους και δυναμικούς ρυθμούς, μας έφεραν απλά όλες πιο κοντά με ένα μοναδικό, powerful και διασκεδαστικό τρόπο. Οι στιγμές που χρειάστηκε να σταματήσω τις ασκήσεις ήταν (δυστυχώς) για να μαζέψω τα μαλλιά μου (το γεγονός πως οι boxer braids μου είχαν λυθεί, δεν μου το έχω συγχωρέσει ακόμα) και για να γελάσω με τις ατάκες των συναδέλφων μου από τα διπλανά στρωματάκια.

5D4A5788FINALok Large

Λίγο αργότερα, και με την ολοκλήρωση του μαθήματος, ένιωθα πιο «ζωντανή» από όταν ήρθα. Γεμάτη ενέργεια και όρεξη κατέβηκα τις σκάλες με τα super stylish μοβ adidas Running Shoes μου και σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα να οδηγηθώ προς την έξοδο. Όμως επειδή τα βιβλία, οι ταινίες, αλλά και τα events, κρίνονται από το φινάλε τους, τα κορίτσια της adidas μας αποχαιρέτησαν από το Runbase με τον ίδιο στυλάτο τρόπο με τον οποίο μας υποδέχτηκαν... με μία chic goodie bag με όλα τα απαραίτητα για τα work-out sessions που θα ακολουθήσουν.

5D4A6011FINALok Large

Θα ξανακάνω σύντομα join στην νέα μου παρέα των adidas Women, θα ζήσουμε μαζί και άλλες sporty εμπειρίες και θα γράψω και επόμενο «Letter From The Editor» (γράφω, τολμώντας να παραφράσω τους αγαπημένους Thievery που λέγαμε παραπάνω).
Stay tuned...

Η υπογράφουσα το άρθρο (aka Διονυσία Καλαποθαράκου, Fashion Editor του Queen.gr) με την Δέσποινα Καμπούρη, Διευθύντρια του Queen.gr, λίγο πριν ξεκινήσει το work-out event της adidas.
Like it: adidasWomen Facebook Page