Εντυπωσιακή έναρξη για τις Bridal Fashion Week και Bridal Expo στο Ζάππειο

Εντυπωσιακή έναρξη για τις Bridal Fashion Week και Bridal Expo στο Ζάππειο

Γνωστές και γνωστοί σχεδιαστές νυφικών και αναγνωρισμένοι Έλληνες bloggers έδωσαν το παρόν σε ένα σχεδιασμένο αποκλειστικά για αυτούς event!

16010157 10154428781178893 783905928 o
16122192 10154428781203893 1750046790 o
20170114 173635
20170114 170357

5 ΧΡΌΝΙΑ συμπληρώνει φέτος η Bridal Fashion Week και επέλεξε να τα γιορτάσει συνδυάζοντας το οpening της διοργάνωσης, με ένα lunch & bubbly exclusive event που διοργάνωσε για εκλεκτούς προσκεκλημένους το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου, στο VIP Lounge του Ζαππείου μεγάρου.
Το Σάββατο το μεσημέρι περισσότεροι από 30 αναγνωρισμένοι Έλληνες και Ελληνίδες bloggers, έδωσαν το παρόν σε μια μοναδική εκδήλωση σχεδιασμένη στα μέτρα τους. Κατά τη διάρκεια της γνώρισαν από τους συμμετέχοντες στη bridal fashion week, τους σχεδιαστές Γιάννη Τόγκο, Τάκη Γιαννέτο, Ερωτόκριτο Κιμιωνή, Τάσσο Τρανούλη, Δήμητρα Αντωνέα, Κάλλια Κοσιέρη, Μαίρη Μπαρόλα και θαύμασαν τη διακοσμητική υπογραφή των χορηγών του VIP Lounge MY BEST WISHES EVENTS και STYLEBOX.

Οι καλεσμένοι του lunch & bubbly event είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη φυσική δροσιά της Tuborg Lemon Soda με φυσικό χυμό λεμονιού και να δοκιμάσουν τις μοναδικές γευστικές δημιουργίες της GTouch Catering Specialists (Vangelis Giannouklidis), με την ευχάριστη συνοδεία του υπέροχου Bianco Nero White Sparkling Wine. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη νέα σειρά BLONDME της Schwarzkopf Professional.
Μεγάλη έκπληξη για τους παρευρισκόμενους ήταν τa δύο δώρα που προσέφεραν κατόπιν κλήρωσης, η QATAR Airways και το COSMORAMA. Το δώρο της QATAR - δύο εισιτήρια για οποιονδήποτε προορισμό επιλογής του - κέρδισε ο Τάσος Λαζαρίδης, Posh Fashion και το δώρο από το COSMORAMA – ένα ταξίδι για δύο άτομα ( εισιτήρια και διαμονή), στη Βουδαπέστη - κέρδισε η Δήμητρα Ξαφίτσα, Cute and Girly DMS
Στη συνέχεια οι προσκεκλημένοι bloggers είχαν την ευκαιρία να αισθανθούν την ένταση της backstage προετοιμασίας του opening της Bridal Fashion Week με τις εκπληκτικές νυφικές δημιουργίες του οίκου made bride by ANTONEA, το οποίο απόλαυσαν frond row και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στις 19:00 ο σχεδιαστής Μιχάλης Μανιάτης εντυπωσίασε τους επισκέπτες που παρακολούθησαν την επίδειξή του. Ένα fashion show υψηλών προδιαγραφών, που παρουσίασε μεγάλη γκάμα βραδινών και νυφικών.
Το βραδυνό fashion show της Kathy Heyndels και του οίκου Giannetos ήταν το αποκορύφωμα της ημέρας. Ακολούθησε το opening party με πολλούς celebrities, όλα τα μοντέλα και τους παράγοντες της διοργάνωσης.
Η καλλιτεχνική υπογραφή του Μιχάλη Πάντου έχει σηματοδοτήσει την επιτυχία της Bridal Fashion Week, τα τελευταία χρόνια.

Η Βridal Expo που συλλειτουργεί κ υποστηρίζει τη Bridal Fashion Week, προσήλκυσε από το πρωί χιλιάδες επισκέπτες, συγκεντρώνοντας μέχρι τις 19:00 πέραν των 4.000 επισκεπτών μελλονύμφων.. Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΛΑΜΨΗ 92,3, χορηγός επικοινωνίας, εξέπεμπε το πρωί live μέσα από το Ζάππειο, προσκαλώντας τους μελλόνυμφους σε αυτή τη γαμήλια γιορτή. Παρουσιάζονται 120 απόλυτα επιλεγμένες επιχειρήσεις και 30 σχεδιαστές, που προβάλλουν τα περισσότερα και ωραιότερα νυφικά της πόλης, και όλα τα ιδιαίτερα προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν στην οργάνωση του τέλειου γάμου, και βάπτισης.
Η έκθεση λειτουργεί από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 10.00 το βράδυ, 14-15 και 16 Ιανουαρίου 2017.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη Διοργάνωση ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.bridalexpo.gr και τις επίσημες σελίδες της στα social media: facebook.com/BridalExpoGamosBaptise, facebook.com/bridalfashionweekathens, instagram.com/Stalexpo, twitter.com/bridalexpogr