Τα νέα hot trend μπουφάν-jackets Regalinas που πρέπει να έχετε στην collection σας!

Τα νέα hot trend μπουφάν-jackets Regalinas που πρέπει να έχετε στην collection σας!

Φορέστε τον καλύτερό σας εαυτό, όλο το 24ωρο!

q1

Ετοιμαστείτε για μία βουτιά στη μόδα Regalinas, με γυναικεία ρούχα που πρωταγωνιστούν στις βιτρίνες και είναι η νέα τάση στην πόλη, στο γραφείο, στα bars...παντού! Επιλέξτε με βάση το στυλ, την ιδιοσυγκρασία και τη διάθεσή σας, ανάμεσα σε top jackets και μπουφάν, online.
Παλτό με πέτα, στο passepartout γκρι
Από: 69,90€, Τώρα: 34,95€

Δεν είναι το πολυφορεμένο μαύρο, ούτε κάποιο χτυπητό χρώμα που θα σας δεσμεύσει. Το γκρι σκούρο είναι η σωστή απόχρωση σε παλτό, για να ταιριάξετε όλα σας τα outfits. Κλείνει με κουμπιά και οι δύο τσέπες προσδίδουν περισσότερη άνεση και ευκολία.
Συνδυάστε το με ένα skinny παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο, θα είναι τέλειο!

q2

Επιλέξτε την πιο stylish μαύρη ζακέτα

Ζακέτα με μανίκι νυχτερίδα και κομψή πλέξη που ολοκληρώνει το outfit σας και φοριέται ακόμα και στις πιο lux εμφανίσεις σας. Συνδυάστε την με το αγαπημένο σας φόρεμα και ένα καλσόν με σχέδια! Αν θέλετε να είστε πιο casual φορέστε την με το σκισμένο σας τζιν.

q3

Δερμάτινο jacket- Δεν λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα

Απαραίτητο item για κάθε γυναίκα. Που το φοράτε; Από το γραφείο, μέχρι το βράδυ στη βόλτα σας ή σε ένα αυστηρών προδιαγραφών επαγγελματικό ραντεβού. Δείτε εδώ το ζεστό, στυλάτο και ευκολοφόρετο μπλε jacket που σας ακολουθεί παντού και πάντα, δίνοντας μία rock διάσταση στον τύπο σας.

q4

Μακριά ζακέτα – Υπέροχο look για κάθε μέρα

Μπορείτε να τη φορέσετε με εσπαντρίγιες, army boots, sneakers και με όλα τα outfit της ντουλάπας σας. Σας κρατάει ζεστές και άνετες! Με φιόγκο και δαντέλα στο πίσω μέρος που προσδίδουν έναν chic τόνο. Μπορείτε να την δείτε εδώ.
Τα γυναικεία ρούχα Regalinas μπορείτε να τα βρείτε online αλλά και στα φυσικά καταστήματα Regalinas. Αφήστε τα να σας αγκαλιάζουν με την άριστη ποιότητά τους & να διαμορφώσουν τα πιο σαγηνευτικά outfits που δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητα από κανέναν!
Best Street Looks Only For You...ξεκινήστε τις αγορές σας τώρα!