Το shοpping στην Toi&moi είναι απόλαυση για την τυχερή του διαγωνισμού για την Ημέρα της Γυναίκας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Το shοpping στην Toi&moi είναι απόλαυση για την τυχερή του διαγωνισμού για την Ημέρα της Γυναίκας

Το αγαπημένο μας fashion brand «έντυσε» την τυχερή του διαγωνισμού, Toi&moi for Queen.gr, με το πιο stylish τρόπo και με δώρα αξίας 300 Eυρώ. Lucky her!

IMG 8651
IMG 8683
IMG 8760
IMG 8807
IMG 8784

H 17χρονη Γαβριέλα άφησε για λίγο το διάβασμα πριν τις Πανελλήνιες και μας συνάντησε στο κατάστημα της Toi&moi στην Ερμού για να παραλάβει το δώρο της, μία δωροεπιταγή αξίας 300 Ευρώ! Η μελαχρινή μαθήτρια Λυκείου ήταν η τυχερή που κέρδισε τον διαγωνισμό Toi&moi for Queen.gr και όπως μας είπε και η ίδια «δεν έχω ξανακερδίσει ποτέ ένα τόσο μεγάλο δώρο σε διαγωνισμό, και νιώθω διπλά τυχερή που τα κατάφερα τώρα για πρώτη φόρα, επειδή το έπαθλο ήταν ρούχα και αξεσουάρ από το αγαπημένο μου fashion brand». Η όμορφη Γαβριέλα, συνάντησε στο κατάστημα την Marketing & Communications Manager της Toi&moi, Μαρία Πατρικίου, η οποία και της παρέδωσε την δωροεπιταγή που αξιοποίησε ευθύς αμέσως. «Δεν νομίζω πώς ‘αντέχω’ να περιμένω για να ψωνίσω μέχρι την επόμενη φορά που θα βρεθώ σε κατάστημα της εταιρείας. Είναι τόσο όμορφα όλα τα ρούχα της ανοιξιάτικης συλλογής που θέλω να τα αποκτήσω όλα ΤΩΡΑ!», μας εξομολογήθηκε η Γαβριέλα.

H Γαβριέλα ρίχνει μια ματιά στα ρούχα. Βρες την ριγέ παντελόνα εδώ!
Με την βοήθεια της Fashion Editor του Queen.gr, Διονυσίας Καλαποθαράκου, διάλεξε διαφορετικά outfits και κομμάτια casual αλλά και λίγο πιο επίσημα, κατάλληλα τόσο για την νεαρή της ηλικία, αλλά και για όλες τις ώρες και περιστάσεις.

Η Γαβριέλα με την Fashion Editor του Queen.gr, Διονυσία Καλαποθαράκου. Bρες το φόρεμα εδώ!
Η Γαβριέλα λάτρεψε τα shirt dresses της Τοi&moi, τα οποία κολάκευαν τέλεια τον ψιλόλιγνο σωματότυπό της και δοκίμασε ένα άσπρο με γεωμετρικά, pop σχέδια και μαύρο ζωνάκι, αλλά και ένα denim το οποίο προσέγγιζε περισσότερο σε μία πιο urban street φιλοσοφία. Φυσικά τα πήρε και τα δύο!

Σύσσωμο το team Τοi&moi και Queen.gr με μπλουζάκια με logo «Queen». Βρες την μπλούζα εδώ!
Επίσης διάλεξε μία ψηλόμεση, navy παντελόνα με ένα λευκό αέρινο top, αλλά και μία βραδινή jumpsuit η οποία μπορεί να φορεθεί ακόμα και το πρωί με sneakers και πουκάμισο , ή denim jacket, δεμένο στη μέση. Τέλος δοκίμασε μαζί με όλο το team της Toi&moi και του Queen.gr τα T-shirts από την collection S/S 2017, τα οποία γράφανε με super stylish lettering «Queen» (και όχι, δεν ήταν στημένο! Το σχέδιο προϋπήρχε πριν τον διαγωνισμό!).

Η Γαβριέλα με μαύρη, ολόσωμη φόρμα Toi&moi την οποία μπορείς να βρεις εδώ!
«Φυσικά και θα τα φορέσω όλα τα ρούχα που διάλεξα. Το πιο δύσκολο σημείο της διαδικασίας είναι το ότι βλέποντας τα από κοντά και δοκιμάζοντας τα πάνω μου, δεν μπορούσα να αποφασίσω τι να πρωτοπάρω! Όταν σου αρέσουν όλα και πρέπει να διαλέξεις αισθάνεσαι σαν ‘χαμένη’», μας είπε η Γαβριέλα με όλο τον αυθορμητισμό της ηλικίας της, αποχαιρετώντας μας. Η δική μας ευχή προς αυτήν; Πάντα τόσο τυχερή και στυλάτη!

Η Γαβριέλα με ολόσωμη, ριγέ φόρμα που μπορείς να βρεις εδώ!